Prijava za učešće - Rok kamp za devojčice 2019
Rok kamp za devojčice je namenjen devojčicama uzrasta od 11 do 14 godina iz svih delova Srbije, koje se interesuju za rok muziku i koje žele da nauče da sviraju ili da se usavrše u sviranju jednog od četiri instrumenta: gitare, bas gitare, klavijatura ili bubnjeva. Važna napomena jeste ta da će ove godine moći da se prijave i učesnice iz prethodne dve generacije i to isključivo za sekciju koncerte produkcije i podešavanja zvuka.

Prethodno muzičko obrazovanje nije presudno, ali jeste važno da je devojčica muzikalna i da ima osećaj za ritam. Nije neophodno da devojčica poseduje sopstveni instrument, ali ukoliko devojčica ima instrument pogodno je da ga ponese i svira na njemu.

Konkurs je otvoren do 26. maja u 20 časova. Za više informacija pišite nam na femixinfo@gmail.com ili pozovite organizatorku Mašu Peruničić na 060 3338 160

Rok kamp će biti održan u Knjaževcu od 14. do 20. jula 2019. godine, a sve informacije o konkursu možete dobiti na sajtu www.femix.info.

Zbog mogućih tehničkih problema sa formularom zamolili bismo sve koji pošalju prijavu da nam to potvrde putem mejla.

Ime i prezime devojčice *
Your answer
Datum rođenja devojčice *
MM
/
DD
/
YYYY
Ime i prezime kontakt osobe (jednog od roditelja ili zakonskog staratelja) *
Your answer
U kom je odnosu kontakt osoba sa devojčicom? (roditelj, baka/deka, ujak/ujna, zakonski staratelj, ostalo) *
Your answer
Broj mobilnog telefona kontakt osobe *
Your answer
Email adresa kontakt osobe koja se redovno proverava *
Your answer
Adresa stanovanja devojčice *
Your answer
Grad u kojem devojčica stanuje *
Your answer
Dosadašnje iskustvo devojčice u bavljenju muzikom: Da li svira neki instrument, da li ide u muzičku školu ili na časove? Da li se roditelji bave muzikom (ili su se u prošlosti bavili)? Zašto devojčica želi da učestvuje na kampu, i zašto roditelji žele da je prijave? Molimo Vas ukratko nam objasnite motivaciju i očekivanja. *
Your answer
Link za video: *
Potrebno je da devojčica snimi kratak video (do 5 minuta) u kojem se predstavlja i odgovara na pitanja: Da li se baviš muzikom i na koji način? Zašto želiš da učestvuješ na Rok kampu za devojčice? Ko je tvoj/a omiljeni/a muzičar/ka ili bend? Kada bi osnovala svoj bend, kako bi se on zvao? Čime želiš da se baviš i gde želiš da budeš kad porasteš? Taj video postavite na neku od društvenih mreža koje koristite – Youtube / Facebook / Twitter / Instagram sa hashtagom #rokkampzadevojcice i ovde nam zakačite link ili ukoliko ne želite da video bude javan pošaljite ga preko sajta www.wetransfer.com na email femixinfo@gmail.com.
Your answer
Prvi izbor instrumenta *
Koji instrument od ponuđenih bi devojčica najradije volela da uči, vežba i svira na kampu?
Drugi izbor instrumenta *
Treći izbor instrumenta *
Četvrti izbor instrumenta *
Da li devojčica ima svoj instrument koji bi ponela na kamp? *
Odgovor na ovo pitanje ne utiče na selekciju. Ukoliko je odgovor potvrdan, molimo Vas da navedete detaljne informacije o instrumentu - tip, marku itd., kako bismo obezbedili njegovo osiguranje za vreme trajanja kampa.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service