Budapesti Operettszínház - 2020. november - A Szépség és a szörnyeteg - Regisztrációs űrlap
Tisztelt Nézőink!

A Magyar Közlöny 237. számában (2020. november 3.) megjelent 478/2020 (XI.3.) és 479/2020 (XI.3.) kormányrendeletek előírásainak megfelelően átalakításra került a nézőtéri ültetés.

Ennek értelmében előadásonként kb. 300 fő néző fogadására van lehetőség úgy, hogy minden 3. széken ülhet néző, a páholyokban pedig összesen 3 fő. Ez azt is jelenti, hogy nincs lehetőség figyelembe venni az egy háztartásban élőket, illetve a családi kapcsolatokat az ültetés tekintetében.

Az előadásainkra visszavonásig ezért előzetes regisztráció szükséges azon nézőink körében, akik már megvették jegyüket az előadásra.
A regisztráció az űrlap kitöltésével lehetséges az előadást megelőző nap 15.00-ig. A feldolgozás a beérkezési sorrend alapján történik.

Kérjük szíves megértésüket, hogy bérletes nézőinket előnyben részesítjük, mivel esetükben már pótelőadások lennének. A nem bérletes jeggyel rendelkező nézőink a bérletes nézők visszajelzésétől függően tudnak jönni, melyről minden esetben az előadás megelőzőt napon 19.00-ig küldünk e-mailes visszajelzést. Sajnos nem tudjuk azt garantálni, hogy ugyanazon a helyen tudnak majd helyet foglalni, melyet előzetesen megvásároltak. Az ültetés érkezési sorrend alapján történik nézőtéri kollégáink segítségével.

A Budapesti Operettszínház igyekszik minél előbbi időpontban pótelőadásokat hirdetni, melyek azon nézők számára lesznek elérhetőek, akik az ültetési korlátozások miatt nem tudtak eljönni az előadásra. Első körben A Szépség és a szörnyeteg produkcióból 4 újabb előadást hirdetünk alábbi dátumokban, melyekre szintén lehet regisztrálni:

2020. november 8. 19:00
2020. november 9. 18:00
2020. november 10. 19:00
2020. november 11. 18:00

A megváltott jegyeket be lehet cserélni másik előadásra vagy utalványra, mely 2021. december 31-ig érvényes és bármely előadásunkra cserélhető.

A 2020. november 10-i Huszka gálát és a 2020. november 11-i Lehár gálát későbbi időpontra halasztjuk. A megváltott jegyek a későbbiekben kihirdetett időpontra lesznek érvényesek.

A Raktárszínházban november hónapra meghirdetett Virágot Algernonnak előadásainkat későbbi időpontra halasztjuk, melyről a későbbiekben teszünk közzé tájékoztatást.

A Kálmán Imre Teátrumban és a Raktárszínházban meghirdetett további előadásokat megtartjuk a fent hivatkozott kormányrendelet előírásainak betartása mellett.

A Budapesti Operettszínház művészei és munkatársai nevében ez úton is köszönjük megértésüket és türelmüket!
Név *
E-mail-cím *
Melyik előadásra van jegye? *
Bérletes jeggyel rendelkezik? *
Ez úton nyilatkozom, hogy a fent felsorolt ültetési feltételeket elfogadom és az előadást szeretném megtekinteni. (Figyelem: A regisztráció önmagában nem jogosít a belépésre, csak a Szervezési osztály által a megadott e-mail-címre küldött visszajelzés!) *
Hova szól a jegye? (Több jegy esetén kérjük, az összes helyet adja meg pontosan - Pl. Földszint jobb 3. sor 10. szék) *
Amennyiben nem tudunk Önnek az eredeti időpontra helyet biztosítani az előadásra, az alábbi időpontok közül melyikben jönne szívesen pótelőadásra?(Figyelem: A regisztráció önmagában nem jogosít a belépésre, csak a Szervezési osztály által a megadott e-mail-címre küldött visszajelzés!) *
Required
Amennyiben videófelvételként, streamingelt formában lenne elérhető az előadás, érdekelné Önt? *
Amennyiben egyéb kérdése vagy észrevétele merül fel, kérjük, itt írja meg:
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy