25a Macroçotada: Info i formulari per inscriure's - 27-28 de gener de 2024 a Can Pipirimosca
(Important!! Llegiu bé la informació abans d'omplir la inscripció)

(Si no entiendes catalan puedes utilizar el traductor automatico de google./ If you don't understand catalan you can use directly google translator.)

Gran calçotada a Pipirimosca coincidint amb la festa del calçot de Valls que organitza la cambra de comerç a Valls.

Ja fa uns anyets que ho fem i la proposta funciona d'allò més bé.

Si toqueu algun instrument agafeu-lo que us serà d'utilitat.

Pels qui vulgueu venir a passar el cap de setmana en comptes de venir només diumenge a la festa de la calçotada, us convidem a venir ja divendres nit o dissabte matí i conèixer l'espai, compartir activitats i passar-ho d'allò més bé.

Farem la preparació de la salsa de romesco, cineforum, fornadeta de pa, el que sorgeixi i a la nit festeta... a més si voleu compartir algun taller, hi haurà espai i temps per fer-ho.

Diumenge pel matí podeu fer un tomb pel poble i veure el que s'hi fa, mercat, concurs de menjar calçots, cercavila, ... i quan vulgueu podeu venir al mas, que prepararem la llenya i els calçots per a fer la nostra calçotada, amb musiqueta i ball a la sobretaula fins que es faci fosc :)) Aquest any farem Jam amb els músics que vinguin!!!

Com a molt tard us podeu apuntar FINS EL 21 DE GENER!!!

LES PLACES SON LIMITADES, si us plau, només apunteu-vos com assistents si sabeu del cert que veniu.Per fer inscripció ompliu aquest formulari. Si heu omplert el formulari dins el plaç, si no us diem el contrari en un dia es q esteu inscrits i comptem amb tu.

Serà una calçotada vegetariana, calçots i pizzes/coques de xeixa ecològica. També hi haurà vi i infusió d'herbes per a tothom.

Aquest any tindrem com cada any espai de regal de coses de segona mà per si voleu prendre algo que necessiteu o regalar allò que ja no feu servir. Hi trobareu de tot i més, remeneu bé!!

A més, el Lluís, un pagès veí, portarà oli d'oliva de la seva collita d'enguany per si algú vol comprar-li una garrafa i el Mikel de la barraqueta agroecològica portarà verdura i carbasses per si voleu comprar local, eco i directe al productor!! 🙂

Tema menjar, dormir, etc... com sempre, hi haurà un pot per donatius. Les quantitats suggerides son 15 per la calçotada i si veniu a passar el cap de setmana, 5 per cada àpat de dissabte (dinar i/o sopar) , 10 per dormir i esmorzar . La calçotada inclou calçots, pizzes, pa, vi, aigua i infusió d'herbes medicinals de l'hort. Podeu venir directament diumenge, venir tot el cap de setmana o fins i tot arribar divendres....

Ens veiem a la calçotada!!!

Aquest esdeveniment és organitzat des de Can Pipirimosca - increiblesostenible.org.

Podeu trobar més informació sobre el lloc i el projecte a:


Properes activitats de Febrer:

 diumenge 4 - Folkçotada

Altres activitats de Can Pipirimosca les podeu trobar a;

  Setmanes de voluntariat i convivència: Decreixement i agroactivisme:

 Retirs d'Ecologia Profunda:
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nom i cognoms *
Població
Contacte:
Les dades de contacte que ens passeu les farem servir per fer-vos arribar més informació si cal i per coordinar el grup de participants per a facilitar el contacte entre el assistents...
Correu electrònic:
Telèfon:
Nom d'usuari Facebook / Telegram /  .... :
Per organitzar el grup d'assistents, arribada, etc,  i coordinar-nos ens cal saber si disposes de whatsapp, telegram, signal, messenger, .... per trobar quin mitjà és comú a tothom que ve. En quins mitjans estàs?
Transport i arribades
Can Pipirimosca està a les afores de Valls. Hi ha transport públic però en el cas que hi hagi gent que utilitzi cotxe i tingui places lliures, mirarem de coordinar desplaçaments.  A les activitats de cap de setmana es pot arribar ja el divendres a partir del migdia, tot i que l'activitat comença dissabte al matí.
Ens cal saber quan i com vindràs per organitzar la logística...

Com vindràs?
Clear selection
Des d'on sortiras? Tens places lliures (cas que vinguis amb vehicle propi) o et cal transport ?
Quan arribes (dia i hora aprox)?
Fins quan estaràs(dia i hora aprox)?
Can Pipirimosca -espai d'activisme ambiental
 Per les activitats que organitzem a Can Pipirimosca no calen coneixements previs però cal una actitud oberta i participativa. Les activitat que s'hi organitzen són a donatiu. Els donatius van a cobrir despeses i a recolzar la tasca de conscienciació i activisme ambiental que es fa des de Can Pipirimosca. Per les activitats de voluntariat no cal cap donatiu, tot i que en tots els casos els donatius son anònims i lliures.
Coneixes Can Pipirimosca?
Com t'has assabentat d'aquesta activitat?
Si et ve de gust, ens pots explicar què et motiva a participar d'aquesta activitat:
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy