BRISWA Анкета за расизмът във футбола
Официален уебсайт: www.briswa.eu
A. Проектът BRISWA
Проектът BRISWA е съфинансиран от Европейската програма Erasmus + (Project Reference: 579960-EPP-1-2016-2-IT-SPO-SCP) и цели да проучи расизма и дискриминацията във футбола, като го определя накратко и насърчава към по-задълбочен и активен подход.

Специфичните цели на проекта са:
- Чрез изследване на ситуацията в Европа по отношение на расизма (с акцент върху футбола) да се идентифицират условията, които водят до създаването и разпространението на расистки нагласи.
- Чрез оценка на взаимодействия, които водят до расистко поведение, разработване и използване на математически модели и техники за симулация, които ще помогнат при разработването и тестването на политики, за борба срещу расизма в компютърна среда.
- Прилагане на тези политики сред младите и футболните академии.
- Създаване и обучение на нови хора във футболни асоциации и групи, чиято роля ще бъде идентифицирането на такива явления и използването на мерки, които ще предотвратят разпространението им в съответния клуб.
- Разпространение на ценности и резултати от проекта в Европа чрез организиране на семинари и спортни събития.

Официален уебсайт: www.briswa.eu

The Consortium:
• System Dynamics Italian Chapter (Италия)
• Academy Football club (Италия)
• University of Macedonia (Гърция)
• Associatia Club Sportiv COLTEA 1920 Brasov (Румъния)
• Youth Football Tournament doo (Сърбия)
• Debreceni Honved Sport Egyesulet (Унгария)
• Bulgarian Sport for All Association (България)

B. Формуляр за съгласие
Това проучване има за цел да събере данни от хора от всички възрасти. Вашето участие включва попълване на въпросника, който разглежда феномена расизъм. Ще ви отнеме приблизително 10-12 минути, за да попълните въпросника.

Вашето участие в това проучване е доброволно. Ако решите да не участвате или да се откажете от попълването по всяко време, няма да има наказание. Отговорите, които давате, ще останат поверителни и няма да бъдете индивидуално идентифицирани в нито един анализ на резултатите от този въпросник. Цялата предоставена от Вас информация ще бъде анонимна и ще бъде използвана единствено за конкретните цели.
Независимо от факта, че може да няма пряка полза за Вас, участието Ви в това проучване ще разшири познанията и разбирането ни за настоящата ситуация на расизъм в Европа и ще идентифицира основните движещи сили на такива явления.

Ако имате някакви въпроси относно целите на това изследване или други въпроси относно валидността и етичността на въпросите, можете да се допитате до партньора на BRISWA във Вашата страна.


Успех,

BRISWA консорциум

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms