CONVERSES AL TROS - Presentació resultats i Visita a Casa Boix (Salàs de Pallàs). 03 d'octubre
Aquest formulari és per inscriure't a la visita que es realitzarà el 03 d'octubre de 2023 a la finca Casa Boix de Salàs de Pallars.

Ens trobarem tots junts a les 9h a l'Estació d'Autobusos de Tremp, i d'allí anirem a la finca. Si algú hi va directament, preguem que ens ho comuniqui per tal de tenir en compte. El programa que seguirem serà:

09h. Trobada a l'Estació d'Autobusos de Tremp
9.15h. Presentació dels resultats de les proves en camps experimentals
10h. Explicació de l'evolució de les piles de compost que es van realitzar al març
11h. Esmorzar

Si teniu algun dubte, ens pode escriure a carla.bellera@raiels.cat o trucar al 600 00 52 62.

Data límit d'inscripcions: 29 de setembre
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nom i cognoms
Municipi
Telèfon
Correu electrònic
Perfil
En cas que siguis pagès i/o ramader, indica quins són els teus cultius i/o bestiar:
Altres comentaris que ens vulguis fer: 
Protecció de dades
Al Consell Comarcal del Pallars Jussà tractem les dades de caràcter personal segons s’estableix en el Reglament General de Protecció de Dades UE 2016/679 (RGPD) i a la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i Garantia dels Drets Digitals (LOPDGDD). En compliment del que disposen els articles 13 i 14 del RGPD i a l’article 11 de la LOPDGDD us informem de les següents dades:
Responsable del tractament: Consell Comarcal del Pallars Jussà NIF P7500014A Carrer Soldevila, 18 Tremp - Lleida Tel. 973 65 01 87
Finalitat del tractament: APRENEM DE PAGÈS. Sessions de transferència per a la innovació i qualitat en el sector agrari".
Conservació de les seves dades: Les dades personals proporcionades es conservaran mentre no es sol·liciti la supressió per part de l'interessat i durant el temps necessari per a complir amb les obligacions legals.
Legitimació: El compliment d’una missió d’interès públic.
Destinataris: Les seves dades seran tractades pel Consell Comarcal del Pallars Jussà, per col·laboradors i prestadors de serveis.
Drets: Podeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat de les seves dades i a la limitació o oposició del seu tractament, així com no ser objecte de decisions individuals automatitzades, dirigint-se per escrit, a l'adreça de correu: consell@pallarsjussa.net, havent-se d'identificar degudament i sol•licitar clarament el dret a exercir.

Per a més informació: https://www.pallarsjussa.cat/component/content/article?id=3760

Consentiment
Clear selection
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Raiels SCCL. Report Abuse