Produktioilmoittautuminen 2024
Kivaa, että haluat lähteä tekemään Teekkarispeksiä kanssamme! 

Tällä lomakkeella voi ilmoittautua mukaan Teekkarispeksin 2024 produktioon. Osaan osa-alueista on ilmoittautumisen lisäksi erillinen pääsykoe (merkattu erikseen lomakkeessa), lisää infoa pääsykokeesta löytyy erillishaun lomakkeessa. Vaikka hakisit pääsykokeelliseen osa-alueeseen, niin täytä myös tämä lomake! Muihin osa-alueisiin pääsee suoraan mukaan tämän ilmon kautta ja osa-alueen pomo on sinuun yhteydessä, kun tiimejä aletaan muodostamaan. Voit ilmoittautua useampaan kuin yhteen osa-alueeseen, voit kysellä tuottajilta tai pomoilta Telegramissa miten mahdolliset osa-aluekombot toimivat työmäärän sekä aikataulujen suhteen.

Kaikkien, myös pomojen, pitää täyttää produktioilmo, sillä keräämme lomakkeella myös erityisruokavaliot.

Voit tarkistaa eri osa-alueiden tehtävänkuvaukset täältä. Jos et ole varma, mikä osa-alue sinulle sopisi, tai sinulla on mitään kysyttävää, ole yhteydessä tuottajat@teekkarispeksi.fi tai telegramissa: Noora (@noorapermi), Pinja (@pinxxxton) tai Olli (@Uulafff)

Muista myös liittyä speksin jäseneksi täältä! Se ei ole pakollista jos et ole lavatiimissä, mutta jäsenyyteen kuuluu tapaturmavakuutus produktion tapahtumissa, ja tuet samalla Teekkarispeksin toimintaa.

Liity myös Speksin Telegram-ryhmiin, Tiedotuskanava ja Produktiogram

Teekkarispeksin ryhmäytymistapahtuma nosto järjestetään 1-3.12. Märkiön leirikeskuksessa. Produktioon ilmoittautuneet ovat kaikki tervetulleita Nostoon!

Teekkarispeksin produktioilmoittautumisrekisterin tietosuojaseloste: https://rekisterit.teekkarispeksi.fi  


Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Nimi *
Telegram-nick (lähes kaikki produktion kommunikaatio tapahtuu Telegramissa, eli jos sitä ei sinulla jo ole, suosittelemme vahvasti luomaan käyttäjän!)
Minua kiinnostaa seuraavat osa-alueet: *
Required
Erityisruokavaliosi? Kaikki produktiossa tarjottava ruoka on laktoositonta kasvisruokaa. Jos tämä ei sovi ruokavalioosi, täsmennä alle. Ruokavalio tarvitsee ilmoittaa produktion aikana vain kerran, joten ole niin tarkka kuin haluat.
Jos olet kiinnostunut useammasta osa-alueesta, mikä osa-alue kiinnostaa eniten ja on prioriteeteissasi korkeimmalla?
Kysymyksiä, kommentteja, jotain mielen päällä, palautetta?
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Teekkarispeksi ry.. Report Abuse