BUDAPEST COMIC CON - REGISZTRÁCIÓ JEGY KOMPENZÁCIÓRA 2021. DECEMBER 11-12.
Kedves Comic Con rajongóink, jegyvásárlóink!

Úgy gondoljuk, szervezőként kiemelt felelősséggel tartozunk értetek, és az egész közösségért.

Amikor idén júniusban augusztusról decemberre módosítottuk a rendezvény időpontját, úgy gondoltuk, addigra az oltások olyan mértékben visszaszorítják a vírust, hogy biztonságosan tudunk majd rendezvényt szervezni. Sajnos az elmúlt 10 nap számai nem ezt bizonyítják.

Bár szívünk nagyon fáj ezekben az órákban, a jelenlegi magyarországi helyzet, a rohamosan növekvő Covid számok, és az ezekből fakadó következmények miatt az egyetlen felelősségteljes döntés, ha elhalasztjuk a rendezvényt.

Úgy érezzük, erkölcsileg nem engedhetjük meg magunknak, hogy a jelenlegi magyarországi körülmények között most rendezzük meg az eseményt.

Tisztában vagyunk azzal, hogy döntésünkkel ismét több hónap kemény munkáját dobjuk a kukába, a soha meg nem térülő anyagi veszteségeket is felmértük, ugyanakkor hisszük, hogy nincs más út, ez az egyetlen felelősségteljes döntés minden rajongó szempontjából.

A Comics rendezvények a szabadság ünnepei, hiszen mindenki szabadon kifejezve magát, a Comic Con-okon kiléphet a hétköznapi korlátaiból, és néhány óráig úgy fejezheti ki magát, ahogy csak szeretné. Véleményünk szerint egy ilyen rendkívüli eseményt nem lehet rettegésben megvalósítani, nem lehet ünnepelni, miközben naponta több, mint százan halnak meg hazánkban a fertőzés következtében. A fiatalok körében az átoltottság még igen alacsony, a gyerekek körében pedig még el sem kezdődött, éppen ezért az a döntésünk, hogy nem kockáztathatjuk látogatóink egészségét!

A fentieket figyelembe véve a rendezvény időpontját 2022-re helyezzük át.

Új időpont: 2022. június 11-12.

Kérjük, 2022. január 15-ig nyilatkozzatok a jegyeitek felhasználásáról az alábbi űrlap kitöltésével.

A visszatérítési igényeket 2022. február 15-ig teljesítjük.

FONTOS INFORMÁCIÓK!

Minden dedikáló- és fotós kiegészítő jegyet vásárló látogatónkat külön, a vásárláskor megadott e-mail címen, levélben tájékoztatjuk 2021. november 22-ig. Arról nem ebben az űrlapban kell nyilatkozni!

Minden, a korábbi nyilatkozatokban közölt jegyek mellé járó ajándék jegy és ajándékcsomag változatlanul jár a korábban erre jogosult jegyvásárlóknak, abban az esetben, ha megtartják a jegyüket.

Aki 2022. január 15-ig nem választ a lehetőségek közül, annak jegye automatikusan élni fog a következő Budapest Comic Con-ra.

Kérjük, hogy tartsatok ki mellettünk, és ünnepeljük jövőre együtt az első Budapest Comic Con létrejöttét, valamit az újra induló PlayIT rendezvényeket.

Természetesen, ha egyik felkínált opció sem felel meg a felkínált lehetőségek közül, akkor jelezhetitek ezt az info@budapestcomiccon.hu email címen, és kollégáink segíteni fognak.

Amennyiben a regisztrációval kapcsolatban bármilyen kérdésed van, írj ide: info@budapestcomiccon.hu!

Jelen regisztrációval elfogadod a MEEX AGENT Kft. adatvédelmi szabályzatát, melyet itt olvashatsz:
https://budapestcomiccon.hu/wp-content/uploads/2020/10/Adatkezelesi_tajekoztato-Meex_Agent_es_Festival_Travel_2020_0701.pdf

Hozzájárulsz, hogy a MEEX AGENT Kft. saját termékeivel és szolgáltatásaival közvetlenül téged, mint felhasználót keressen meg abból a célból, hogy a programmal kapcsolatos igényeidet - azok magasabb szintű kielégítése érdekében - felmérhesse. Egyúttal felhatalmazod a MEEX AGENT Kft.-t arra, hogy az adataidat fenti célból kezelje:

név, lakcím, születési adatok, telefonszám és e-mail cím.

MEEX AGENT Kft. adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-137802/2018., NAIH-137711/2018., NAIH-137714/2018.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy