CURRÍCULUM
D’acord amb allò que s’ha establit per la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, te comuniquem que les teues dades seran incorporades en el fitxer RECURSOS HUMANS, del qual és responsable ESCUELA 2, amb l’objectiu de formar part en eventuals processos de selecció de personal duts a terme per l’entitat. L’empresa també t’informa que les teues dades podran ser comunicades a altres empreses afins (cooperatives d’ensenyament), amb la finalitat exclusiva de participar en els processos de selecció de personal que es duguen a terme per aquestes empreses.

En el cas de produir-se alguna modificació de les teues dades, et preguem que ens ho comuniques per escrit.

Si no estigueres conforme amb algun dels punts mencionats, preguem ens ho comuniques per escrit en el termini de 30 dies, d’una altra manera, entendrem que mostres la teua conformitat al respecte, atorgant el teu consentiment per als tractaments i cessions assenyalats.
Podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes establits en la Llei, a la direcció ESCUELA 2; C/ 578 Nº 2, 46182 LA CANYADA.

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Escuela2.es. - Terms of Service