Bli Phadder, Inslussningen 2020
Vill du hjälpa de nya studenterna in i Högskolan och studentlivet? Vill du visa de nyinflyttade staden, var man hittar den bästa lunchrestaurangen eller bästa klädaffären? Vill du visa det där små guldkornen som Trollhättan och studentlivet har? Då ska du ansöka till att bli phadder under Inslussningen 2020!

Inslussningen är introduktionsveckorna för nya studenter på Högskolan Väst. Under två veckor (31 augusti - 13 september) fylls dagarna och kvällarna med aktiviteter för att lära känna andra studenter, högskolan och den vackra staden Trollhättan. Helt enkelt den där självklara starten för studenter som skall studera på campus och vill lära känna omgivningen på ett lättsamt sätt.

Som phadder hjälper du till att slussa in våra nya studenter i högskolan, staden och studentlivet och ger det lilla extra för att de ska känna sig välkomna.


**PGA Covid-19 är det lite ändringar. Det Konceptet kommer utvecklas under sommaren tillsammans med inblandade!

Vill du hjälpa oss att visa de nya studenterna det studieliv vi erbjuder utöver plugg och lite tips och trix som kan vara hjälpsamt inför framtida år som student? Ansök då till Phadder!

Som Phadder kommer du vara med och ta fram ideer samt genomföra dessa med ditt tillhörande utskott under de första veckorna till hösten. Du kommer vara Studentkårens förlängda arm och en superviktig del av vårat arbete för att nå ut till studenterna. Du kan välja att bara arbeta på distans eller också vara mer aktiv på plats, eller en blandning beroende på hur förutsättningarna ser ut. Vi behöver DIG!

Utbildning och information ges, och funderar du över något så är du varmt välkommen att skicka iväg ett PM/mail eller fråga din närmsta kåraktiva kompis!**FÖRLÄNGD SISTA ANMÄLAN till 15 juni!

Sista anmälan 30/5.
Intervjuer sker löpande.

Vill du veta mer om vad det innebär? Maila projektledare@inslussningen.se

(Alla ska gå phadderutbildningen som ges helgen innan, kan man inte så kontakta projektledaren. Distansubildning kommer erbjudas)

**** PGA Covid-19 kan det bli förändringar i schemat och vad man gör och när. Vi kommer hålla er uppdaterade när ny information kommer och nya beslut tas! Skulle inslussningen flyttas är inte anmälan bindande på något vis****
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
För- och Efternamn *
Telefonnummer *
Vad studerar du? *
Kan du närvara på phadderutbildningen lördag 29 Augusti? *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy