Пријава за следење мастер класови од проектот „Младински пакети и ангажираност преку младински кампањи“
Име и презиме: *
И-меил адреса: *
Телефонски број: *
Име на училиште: *
Град: *
Која е вашата мотивација да учествувате во овој проект? *
Изберете кој младински пакет сакате да го следите: *
Captionless Image
Изберете кој Младински пакет би го следеле доколку првоизбраниот не е достапен: *
Captionless Image
Дали сакате да бидете ангажирани во вториот дел од овој проект, креирање младински кампањи на темите од Младинските пакети, во периодот април-мај? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Privacy Policy