Vuorovaikutuksen tutkimuksen päivät 2022: esitelmä- tai työryhmäehdotus
Vuorovaikutuksen tutkimuksen päivät järjestetään Tampereella 30.9.–1.10.2022 . Tapahtuman järjestää viestinnän ja vuorovaikutuksen tieteellinen yhdistys Prologos ry yhdessä Tampereen yliopiston viestinnän yksikön kanssa. Haemme nyt esitelmä- ja työryhmäehdotuksia Vuorovaikutuksen tutkimuksen päiville. Päiville ovat tervetulleita viestintää ja vuorovaikutusta eri konteksteissa tarkastelevat puheenvuorot ja työryhmät.

Pääasiallinen työskentelykieli on suomi, mutta yksittäisten esitelmien tai työryhmien kieli voi olla myös englanti tai ruotsi. Esitelmäehdotusten pituus on enintään 300 sanaa. Päivien järjestelytoimikunta kokoaa ehdotetuista esitelmistä sopivia työryhmäkokonaisuuksia. Työryhmäehdotuksiin tulee kuulua 3–4 esitelmää, joita yhdistää jokin yhteinen teema, näkökulma tai nimittäjä. Työryhmäehdotukseen tulee sisällyttää tiivis, enintään 200 sanan mittainen kuvaus työryhmää kuvaavasta, yhteisestä aiheesta sekä enintään 200 sanan mittaiset tiivistelmät työryhmään kuuluvista puheenvuoroista.

Lähetä esitelmä- tai työryhmäehdotuksesi 19.6.2022 mennessä tämän lomakkeen kautta. Päiville hyväksytyistä esityksistä ja työryhmistä ilmoitetaan hakijoille kesäkuun lopussa.

Lisätietoja:
vvpaivat2022.tau@tuni.fi
https://events.tuni.fi/vuorovaikutuksen-tutkimuksen-paivat/ 
https://prologos.fi/tietosuojaseloste/

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nimesi ja ammattinimikkeesi *
Sähköpostiosoitteesi *
Ehdotusta koskevat viestit lähetetään tähän osoitteeseen.
Ehdotan tällä lomakkeella *
Mikäli haluat ehdottaa useampaa puheenvuoroa tai työryhmää, täytäthän kustakin ehdotuksestasi oman erillisen lomakkeensa.
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy