SMART Internships 2016. Formular de înscriere
Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) susține derularea unui program de internship la nivel de management în instituțiile publice („SMART Internships”), deschis studenților și absolvenților de studii de la cele mai bune universități din întreaga lume.

Pentru depunerea candidaturilor este necesară îndeplinirea următorilor pași:
1. Completarea formularului de mai jos (o singură dată)
2. Trimiterea unui CV actualizat (în limba română sau engleză) și a unei scrisori de motivație (în limba română sau engleză, cu diacritice, de aproximativ 500 de cuvinte) la adresa de e-mail haiacasa@proiecte.lsrs.ro. Subiectul e-mailului va fi: „SMART Internship în [numele instituției vizate]”.

Sunt admise și candidaturile multiple. Tinerii interesați să candideze pentru un internship la mai mult de o instituție publică, vor completa acest formular online și vor trimite prin e-mail CANDIDATURI SEPARATE (formate din CV actualizat și scrisoare de motivație) la adresa haiacasa@proiecte.lsrs.ro. Fiecare scrisoare de motivație va conține argumente pentru decizia de a efectua un stagiu la instituția publică vizată.

De exemplu, dacă un tânăr sau o tânără alege ca primă opțiune Institul European in Romaniad, iar ca a doua opțiune Ministerul Afacerilor Europene, acesta/aceasta va trimite 2 e-mailuri DISTINCTE conținând CV și scrisoare de motivație către aceeași adresă de e-mail (haiacasa@proiecte.lsrs.ro). În caz contrar, nu vor putea fi luate în considerare ambele candidaturi, ci doar cea pentru care s-a trimis și primit CV și scrisoare de motivație.

Pentru asigurarea transparenței acestui program, vor fi publicate informații extrase din formularul de mai jos, cu excepția datelor cu caracter personal (e-mail, număr de telefon, adresă Skype).
Observații:
1. LSRS nu va putea asigura cazarea în București a beneficiarilor programului „SMART Internships” care vor avea nevoie de acest lucru. În schimb, LSRS îi va putea sprijini în acest demers.
2. Numărul instituțiilor partenere din acest an va putea crește prin alăturarea altor instituții care doresc să facă parte din acest Program. Vă încurajăm să consultați periodic această pagină: http://haiacasa.blogs.lsrs.ro/smart-internships-2016/institutii-partenere/
3. Candidaturile incomplete nu vor putea fi luate în considerare.
4. SMART Internships sunt stagii de practică neremunerate.

Termenul limită de completare a Formularului și de transmitere a candidaturilor (CV și scrisoare de motivație) este: duminică, 31 iulie 2016, ora 23:59.

Mult succes!

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Liga Studentilor Romani din Strainatate. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms