ALTA SERVEI DE MENJADOR 2020-21
Nota: aquest formulari serveix únicament per a aquells que volen fer ús del Servei de Menjador durant el curs 2020-2021 com a usuari fixos de dies concrets de la setmana. En cas de quedar dies esporàdics, haureu de reservar plaça a través de l'aplicació que teniu disponible a la nostra pàgina web https://amipaceipmelciorrosselloisimonet.com amb mínim 24 h d'antelació i entregar tiquet de menjador amb mínim 1 dia d’antelació a l’oficina de l’AMIPA.


Les altes i baixes s’han de comunicar per escrit abans de dia 20 del mes anterior a l’oficina de l’AMIPA. Per alumnes fixos ja matriculats es renova automàticament pel curs següent.


Observacions: totes les notificacions ( intoleràncies, al•lèrgies dietes, notes, etc) s´han de notificar a la coordinadora per escrit i signat per la persona responsable, en cas contrari l´AMIPA no es podrà fer responsable .


Informació sobre el tractament de dades personals a l’AMIPA del CEIP Melcior Rosselló i Simonet. Les dades personals s’obtenen per formar part de fitxers responsabilitat de l’AMIPA, únic destinatari de la informació aportada voluntàriament per vostè. Aquests fitxers s’utilitzen per a la gestió administrativa i per a la satisfactòria prestació dels nostres serveis. Els drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició es duran a terme mitjançant un escrit dirigit a AMIPA CEIP MELCIOR ROSSELLÓ I SIMONET, Ctra Pòrtol-Sta Maria s/n, 07320, Sta. Maria del Camí


Enviant el present formulari queda acceptat el tractament de les vostres dades i autoritzat el cobrament domiciliat de les quotes de les activitats gestionades per l'AMIPA per rebut bancari.
Les despeses gestionades pels rebuts tornats a causa de problemes ocasionats per motius externs a l’AMIPA aniran a càrrec dels socis i es pagaran a l’oficina.
Email *
Nom de l'infant *
Sou socis/ sòcies de l'AMIPA? *
Curs *
Grup *
Required
És al.lèrgic/a a qualque aliment? *
En cas afirmatiu. Especifiqueu al.lèrgia.
És intolerant a qualque aliment? Quin?
Seguiu qualque dieta especial?
Clear selection
Quants dies fixos quedarà l'infant a menjador? *
Required
Quins dies quedarà de forma fixa?
Dilluns
Dimarts
Dimecres
Dijous
Divendres
TOTS
1
2
3
4
Clear selection
A partir de quin mes voleu l'alta del servei? *
Dades Bancàries: Nom i llinatges del titular *
Dades bancàries: Nº compte + IBAN *
Telèfon de contacte
Signatura: ( Nom i Llinatges i DNI)
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy