GoExpo2017 - Active Savonlinnan messuarvonta
Voita elämyksiä Savonlinnan seudulla! Arvomme lukuisia huippupalkintoja, esimerkiksi hotellilomia, veneretken Linnasaaren Kansallispuistoon, lahjakortin Pyhän Olavin Maraton-juoksutapathumaan sekä Golf-paketin.

Arvonta päättyy maanantaina 20.3.2017 kello 15.00. Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti viikon kuluessa arvonnan päättymisestä. Julkaisemme voittajien nimet sosiaalisessa mediassamme ja nettisivuillamme. Osallistumalla arvontaan hyväksyt arvonnan ehdot.

Nimi/Name *
Sähköposti /E-mail *
Puhelinnumero/ Phone
Kotikunta /Home town *
Vierailitko Active Savonlinnan messuosastolla? Did you visited in our exhibition stand?
Active Savonlinnan yritykset saavat lähettää minulle postia. I allow Active Savonlinna to send me marketing materials. *
Arvonnan tarkemmat säännöt
Arvontaan voivat osallistua kaikki luonnolliset henkilöt, joilla on olemassa oleva sähköposti tai puhelinnumero. Osallistuminen ei edellytä ostamista. Arvonnan järjestää Active Savonlinnan yritysverkosto, ja arvonnan palkinnoista vastaavat kunkin palkinnon lahjoittanut yritys. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi, ja palkinnot ovat käytettävä niiiden ohjeiden mukaisesti. Arvonnan palkinnot sisältävät kuvauksessa olevat palvelut/tuotteet, muista kuluista kuten matkakustannuksista vastaa palkinnon voittaja. Kunkin palkinnon osalta on ilmoitettu viimeinen voimassaolopäivä. Antamalla sähköpostiosoitteen ja suostumuksen suoramarkkinointiin saat ajoittain mainospostia yrityksiltämme.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Additional Terms