Taller 'Què es una cooperativa d'habitatge en cessió d'ús. Coneix-ne un cas pràctic'. 27 de febrer 2019. Cal Temerari a Sant Cugat
Formació de l'Ateneu Coop. Vallès Occidental. Amb la col·laboració de Sostre Cívic, XES Sant Cugat i Cal Temerari
Lloc Cal Temerari – Sincrocoop. Carrer de Sant Esteve, 8-12. Sant Cugat del Vallès
27 febrer de les 18h a 20h. Taller gratuït.
Més info:
Dades personals d'inscripció
DNI / NIE *
Your answer
Cognoms *
Your answer
Nom *
Your answer
Adreça electrònica *
Your answer
Ús de dades
Autorització ús de dades *
Accepto que les meves dades personals puguin ser tractades en qualitat de participant d’una activitat subvencionada d’acord amb l’Ordre TSF/234/2017 per l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental.
Required
Autorització rebre informació *
Autoritzo l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental a fer-me arribar informació i comunicacions sobre les activitats i els esdeveniments que organitzi o en els quals col·labori o doni suport.
Required
Protecció de dades
- Responsable: Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental (format per l’agrupació d’entitats: Ajuntament de Sabadell - Promoció Econòmica de Sabadell, SL - Teler Cooperatiu, SCCL - Doble Via SCCL - E.I. L'Eina, SCCL - Sprintcoop, SCCL; Filigrana, SCCL - Mes Cooperativa, SCCL - Malarrassa, SCCL).
- Finalitat: gestió de les dades de les persones participants en les actuacions subvencionades d’acord amb l’Ordre TSF/234/2017, de 13 d'octubre.
- Legitimació: consentiment de la persona participant a les actuacions de la subvenció.
- Destinataris/àries: les dades poden ser comunicades a l’òrgan que va concedir la subvenció: la Direcció general d’Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l’Autoempresa.
- Drets: obtenir informació, accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, oposar-se al tractament i sol·licitar-ne la limitació.
- Exercici dels drets: per exercir aquests drets, heu d’adreçar un escrit a info@ateneucooperatiuvalles.org.
- Si considereu que els vostres drets no s’han atès adequadament, teniu dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades, pots fer-ho mitjançant un escrit o a la seva seu electrònica (https://seu.apd.cat).
- Informació addicional: https://bit.ly/2FBvN7B
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service