Intresseanmälan Manifestation Lövholmen
Vi är Lövholmen!

Kulturutövare av alla slag verksamma på eller i anslutning till Lövholmen är välkomna att delta i "Manifestation Lövholmen" 16-19 april. Detta blir också en del av Kulturnatten 2020 som Stockholms stad arrangerar över hela staden 18 april kl 18-24.

Syftet med det här initiativet är att uppmärksamma Lövholmen som kulturellt nav i Stockholm. Vi lyfter fram det före detta industriområdets historia av mer än 25 år som viktig produktionsplats för kultur - i ljuset av de stora förändringar platsen just nu genomgår och står inför. En långsiktig målsättning är att verka för att påverka planeringen och exploateringen av området så att kulturella, historiska och sociala värden inte tappas bort. Genom att fler uppmärksammas på de värden som finns, och genom att vi aktörer samlas och samarbetar stärks möjligheterna till påverkan.

Ett annat viktigt mål är att umgås och ha kul! Lördagen den 18 april blir det fest!

Vi tänker oss en brokig samling av många olika uttryck i samtliga utställningsrum på Färgfabriken beroende av intresse. Alla som nu är eller under en väsentlig tid har varit verksamma på Lövholmen är välkomna att delta!

Genom detta formulär anmäler du ditt intresse och presenterar en idé för vad du skulle vilja delta med. Om din idé inte är färdig kan du fortfarande lämna intresse och ange så mycket information som går så att vi kan planera.

Svara senast 15 februari!

Riggtid: 14-15 april 2020
Utställningstid: 16-19 april 2020
Nedrigg och upphämtning: 20 april 2020
(med reservation för ändringar)

Uppgifterna du lämnar sparas endast i syfte att planera och genomföra aktiviteten och kommer därefter raderas.

Har du frågor eller idéer du vill diskutera, maila till emilia@fargfabriken.se.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy