Ilmoittautuminen FunNet-hankkeen harrastukseen / syksy 2020
Olet ilmoittautumassa FunNet-harrastukseen. Tarkempaa tietoa ryhmien sisällöstä ja ajantasaiset aikataulut löydät nettisivuiltamme www.funnet.fi/harrastukset. Ryhmät ovat maksuttomia, mutta toivomme sitovia ilmoittautumisia. Voit ilmoittautua useampaan ryhmään kerralla tämän lomakkeen kautta. Valitse alla olevista vaihtoehdoista harrastukset, joihin haluat osallistua. Voit osallistua niin moneen harrastukseen kuin haluat.

Ilmoittautumisen jälkeen saat noin viikon sisällä vahvistusviestin hankekoordinaattorilta sähköpostitse. Lue viesti huolellisesti. (HUOM! Jos viestiä ei ala kuulua, käy läpi sähköpostisi roskapostikansiot. Etenkin Hotmail-, Live-, Outlook- ja Msn-tilit ohjaavat FunNetin sähköpostit usein roskapostikansioon. Jos viestiä ei tästä huolimatta löydy, ota yhteyttä hankekoordinaattoriin: funnet@oranssi.net / p. 044 744 5832)

Tervetuloa harrastamaan!

---

Harrastuksia tarjoavasta hankkeesta:

FunNet tarjoaa maksuttomia luovia ja liikunnallisia harrastuksia 13-28-vuotiaille cis-tytöille, cis-naisille, sekä trans- ja ei-binäärisille nuorille. Harrastuksissamme kiinnitämme erityistä huomiota turvallisempaan ilmapiiriin sekä sukupuolen moninaisuuteen. Harrastuksissamme on sukupuolineutraalit vessat ja pukutilat.

Monet hankkeen harrastukset ovat sellaisia, että niiden harrastajissa on ollut aiemmin vähän tyttöjä tai sukupuolivähemmistöjen edustajia – tällaisia ovat esimerkiksi skeittaus ja bändisoittaminen. Hankkeen tavoitteena on tuoda tällaisia harrastuksia saavutettavammiksi cistytöille, cisnaisille, sekä trans- ja ei-binäärisille nuorille. FunNet-hankkeen kaikki, myös liikunnalliset, harrastukset ovat sellaisia, että niissä ei edellytetä tietynlaista kehoa, eikä niissä sukupuoliteta osallistujia. Harrastusryhmissä pyrimme pitämään huolta siitä, että arvomme toteutuvat ja jokainen saa osallistua ryhmään turvallisesti omana itsenään.

Lisätietoa harrastuksista:

Niina Onkamo, hankekoordinaattori
FunNet-hanke / Oranssi ry
funnet@oranssi.net / p. 044 744 5832
www.funnet.fi
www.facebook.com/funnethelsinki
www.instagram.com/funnethelsinki
Email address *
Nimi *
Ikä *
Sukupuolesi, voit vastata omalla tavallasi tai jättää vastaamatta
Puhelinnumero *
Ilmoittaudun seuraaviin harrastuksiin *
Required
Minulle saa laittaa sähköpostitse tiedotteita FunNet-hankkeen tapahtumista ja harrastuksista. (Tiedotteita lähetetään 2-4 kertaa vuodessa ja halutessaan niiden tulon voi perua milloin tahansa.) *
Onko jotain mitä harrastusohjaajien olisi hyvä tietää etukäteen? (Esimerkiksi harrastamiseen vaikuttavat sairaudet, haasteet, ym.)
Vapaa sana! Jos sinulla on kysyttävää hankekoordinaattorilta, voit tehdä sen tässä.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy