Sponsor je team en daarmee het voetbalkamp!
KSV heeft de toekomst! Voor het eerst in de historie wil KSV aan het einde van dit seizoen een heus voetbalkamp organiseren. Om dit mogelijk te maken, heb je nu de mogelijkheid jóuw eigen speler/team te sponsoren. De investering is geheel naar eigen keuze en het bedrag komt volledig ter beschikking van het voetbalkamp.

Maar als je sponsort, mag je ook wat verwachten! Daarom is de unieke manier van sponsoren afgestemd op de prestaties van de spelers. Marktwerking noemen ze dat! Ben je een opa, oma, vader, moeder, tante of betrokken buurman of buurvrouw, sponsor dan nu jouw sterspeler!

Hoe werkt het?
Je vult voor 1 oktober 2019 onderstaand formulier in en je prestatie sponsoring is bepaald. Via voetbal.nl of ksvhorn.nl kun je de competitiestand van je team volgen. Aan het einde van het seizoen ontvang je een rekening van de sponsoring gebaseerd op het aantal punten dan jouw team heeft gehaald.
Naam sterspeler
Your answer
In welk team speelt jouw sterspeler? *
Ik sponsor het bovengenoemde team per gewonnen punt in de competitie
Voorbeeld: de competitie heeft 22 competitiewedstrijden in een volledig seizoen. Als je € 1,- per punt scoort en ze winnen er bijvoorbeeld 10, spelen er 5 gelijk en ze verliezen er 7, dan sponsor je aan het eind van het seizoen. (10 x 3 punten) + (5 x 1 punt) = 35 punten = 35 x € 1,- = € 35,-
Vast bedrag in euro's:
Your answer
Naam sponsor/belegger:
Your answer
Telefoonnummer sponsor/belegger:
Your answer
E-mailadres sponsor/belegger:
Your answer
Opmerkingen:
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy