Demostració d'allioli de la Festa de l'Oli de la Fatarella 2019
DIUMENGE 8 DE DESEMBRE DE 2019
HORA: 10:00 h
LLOC: Carpa verda

Els participants s'hauran de portar els seus propis morter i mà de morter, els ingredients aniran a càrrec de l'organització. Tots els participants rebran una ampolla d'oli i un pot d'olives com a obsequi.

(L’organització no es fa càrrec dels danys que puguin causar els participants a d’altres participants, a ells mateixos o a terceres persones. L'enviament del formulari implica l'acceptació d'aquestes bases).

ORGANITZA: Ajuntament de la Fatarella
Email address *
Nom i Cognoms *
Your answer
Població
Your answer
Edat *
Your answer
Declaració de privacitat *
PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL. En compliment del que es disposa en el RGPD i LOPDGDD, el titular d'aquest consentiment autoritza a l’AJUNTAMENT DE LA FATARELLA a tractar les seves dades personals, i atorga aquesta autorització de manera expressa, precisa, inequívoca i informada. De la mateixa manera, el titular d'aquest consentiment ha estat informat de les següents dades: RESPONSABLE DEL TRACTAMENT DE LES SEVES DADES PERSONALS: AJUNTAMENT DE LA FATARELLA - NIF: P4305700I - PL. MAJOR, 7 - 43781 - LA FATARELLA (TARRAGONA) Telèfon: 977413609 - ajuntament@lafatarella.cat - Pot contactar amb el Delegat de Protecció de Dades dirigint-se per escrit a l'adreça de correu: dpd@lafatarella.cat. FINALITAT DEL TRACTE DE LES SEVES DADES: Tractarem les dades personals per a la gestió i bon funcionament de la Festa de l'Oli, per a la gestió administrativa de les activitats. CONSERVACIÓ DE LES SEVES DADES: Les dades personals proporcionades es conservaran mentre no es sol·liciti la supressió per part de l'interessat i durant el temps necessari per a complir amb les obligacions legals. DESTINATARIS: Les seves dades seran tractades per l’AJUNTAMENT DE LA FATARELLA i entitats, públiques o privades, necessàries per la prestació del servei. DRETS: Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat de les seves dades i a la limitació o oposició del seu tractament, així com no ser objecte de decisions individuals automatitzades, dirigint-se al Delegat de Protecció de Dades, per escrit, a l'adreça de correu: dpd@ lafatarella.cat, havent-se d'identificar degudament i sol·licitar clarament el dret a exercir.
Required
Dret d'imatge *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy