ART & PLAY - Povești Vizuale Pentru Adolescenți (14-18 ani)
Salutare!


Ai ajuns aici pentru că vrei să faci o înscriere la atelierul de Povesti Vizuale pentru adolescenți. Acest atelier face parte din secțiunea de dezvoltare comunitară, dedicată locuitorilor din Alexandria, din cadrul Festivalului Național de Teatru Tânăr IDEO IDEIS, ediția 14.

Pentru a procesa înscrierea la Atelierele Art & Play, vom avea nevoie de câteva informații cu caracter personal ( nume, număr de telefon, adresa de e-mail). Vom folosi aceste informații exclusiv pentru a asigura comunicarea cu participanții la ateliere, în vederea comunicării unor informații importante pentru buna desfăurare a activităților Art & Play.

Organizație: Școala9
Traineri: Oana Barbonie
Zile de atelier: 9 August
Vârsta: 14-18 ani
Ore atelier: 09:00-12:00
Locuri disponibile: max 15 participanți
Locația: Școala nr. 5 din Alexandria (str. Libertății, nr. 148)

***

Atelierul se adresează oricărui adolescent pasionat sau curios de ideea de „poveste vizuală” și nu presupune vreo formă de talent sau experiență în domeniu. Participanții vor descoperi și vor experimenta diverse tehnici de a compune povești ce pot fi înțelese dintr-o privire: desen, colaj, fotografie, etc. dar și informații utile despre alegerea subiectelor și a felului de a privi ei înșiși povestea pe care vor să o spună.

Atelierul este construit ca un spațiu de experiment dedicat tuturor celor care își doresc să vorbească despre ei și despre lume altfel decât prin cuvinte, dar nu știu cum sau n-au avut deocamdată curajul s-o facă.

Școala9 este un proiect editorial al DoR și BRD și o publicație jurnalistică dedicată educației preuniversitare din România
Prenumele participantului la atelier (ex: Maria) *
Your answer
Numele de familie al participantului la atelier (ex: Popescu) *
Your answer
Numărul de telefon al participantului: *
Your answer
Adresa de e-mail a participantului: *
Your answer
Vârsta participantului la atelier (ani împliniți) *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Ideo Ideis. Report Abuse