Mitä kaksikielisyys merkitsee sinulle? What does bilingualism mean to you?
"Kaksikielisyys merkitsee minulle valtavaa määrää uusia värejä, vivahteita ja syvyyksiä elämään."

Suomi pursuaa eri kieliä ja ihmisiä, jotka puhuvat arkielämässään sujuvasti kahta tai useampaa eri kieltä - muitakin kuin suomea, ruotsia ja saamea! Osana kaksikielisyyskampanjaamme (familiary.fi/kaksikielisyys) haluamme tuoda esille tätä pimentoon jäänyttä puolta Suomesta ja kertoa tarinoita siitä, mitä kaksi- tai monikielisyys merkitsee erilaisille suomalaisille. Nyt kysymme sitä sinulta! Voit vastata suomeksi or you can answer in English.

Kerro meille mitä kaksikielisyys sinulle merkitsee? Entä mitä se merkitsee perheellesi tai lapsillesi? Voit pohtia kysymystä esimerkiksi sitä kautta mitä kaksikielisyys sinulle antaa tai miten se vaikuttaa identiteettiisi. Voit kertoa kaksi- ja monikielisyyden merkityksestä myös lasten kautta: Mitä kaksikielisyys heille merkitsee, tai mitä merkitsee se, jos lapsi ei osaakaan toisen vanhempansa äidinkieltä?

"Vapaaehtoiset kysymykset" osiossa voit halutessasi voit kertoa meille mitä kieliä sinä/perheesi/lapsesi puhuvat.

Kyselyn vastaukset julkaistaan nettisivuillamme (Duo Kirjasto duoduo.fi/kirjasto) ja somessa touko-/kesäkuun aikana. Lisätietoa kyselystä ja kampanjasta saat viestintäsuunnittelija Hanna Kinnuselta hanna.kinnunen (at) familiary.fi

Mitä kaksikielisyys merkitsee sinulle? What does bilingualism mean to you? *
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service