Formular înscriere Arhitecții Educației, ediția a IV-a
Titlul conferinței: Școala comunitară - un nou tip de leadership (https://www.noi-orizonturi.ro/arhitectii-educatiei/evenimente/)
Data: 16 noi 2019
Locul: Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor (FSEGA), Cluj-Napoca (https://econ.ubbcluj.ro/contact.php)

Dragi colegi,
la conferința din 16 noiembrie 2019 avem rezervate 100 de locuri pentru liderii școlilor comunitare din rețeaua noastră. Aceste locuri le-am reţinut pentru (în această ordine a priorităților):
1. director (adjunct) și persoana din Consiliul de Administrație (CA) care reprezintă primăria sau consiliul local
2. director (adjunct) și alt membru din Consiliul de Administrație al școlii, care are mandat din partea CA să reprezinte școala la această conferință
3. director
4. director adjunct
5. alt membru din Consiliul de Administrație al școlii, care are mandat din partea CA să reprezinte școala la această conferință și să se întoarcă în școală să informeze CA despre conferință
Pentru a vă înscrie, completați formularul de mai jos până cel târziu în data de 30 septembrie 2019.
Fiecare școală va completa un singur formular de înscriere. Vă rugăm să supuneți aprobării CA al școlii delegarea persoanelor care să reprezinte școala.

Anunțul cu locurile ocupate se va trimite pe e-mail pana la data de 4.10.2019
Email address *
1. Numele complet al școlii *
Your answer
2. Adresa școlii (inclusiv localitatea și județul) *
Your answer
3. Numele complet al participantului 1 *
Your answer
4. Email participant 1 *
Your answer
5. Telefon participant 1
Your answer
6. Funcția participant 1 *
7. Numele complet al participantului 2
Your answer
8. Email participant 2
Your answer
9. Telefon participant 2
Your answer
10. Funcția participant 2
Politica datelor cu caracter personal

Vă informăm că prelucrăm următoarele date ale dumneavoastră: 1. Nume prenume, 2. Instituția pe care o reprezentaţi, 3. Adresa email, 4. Telefon
Toate aceste informații sunt necesare pentru a dovedi finanțatorilor prezenta dvs. la acest eveniment. Altfel spus, ne este imposibil să dovedim prezenţa. fără prelucrarea datelor menționate.
În cadrul evenimentului vor fi realizate fotografii și înregistrări video ce pot fi folosite pentru promovarea și diseminarea evenimentului și a altor programe educaționale organizate de Fundația Noi Orizonturi. Acestea nu vor afecta imaginea dvs. personală sau instituțională. Prin completarea formularului de înscriere vă exprimați acordul de a fi fotografiat/filmat sau înregistrat.
Durata procesării datelor cu caracter personal: Vom păstra informaţiile cu caracter personal furnizate timp de 5 ani
Ce drepturi aveți? Conform Regulamentului UE 2016/679 pentru Protecţia Datelor cu Caracter Personal, aveți următoarele drepturi:
1. Dreptul de a fi informat cu privire la modalitatea în care datele dumneavoastră cu caracter personal sunt utilizate
2. Dreptul de a accesa datele personale pe care le avem despre dumneavoastră.
3. Dreptul de a solicita corectarea informațiilor eronate pe care le avem despre dumneavoastră.
4. Dreptul de a solicita ștergerea datelor dumneavoastră, de a înceta procesarea sau colectarea datelor cu caracter personal, în anumite circumstanțe.
5. Dreptul de a solicita transferul sau portarea datelor către dumneavoastră sau un alt furnizor de servicii.
6. Dreptul de a semnala autorităților încălcarea drepturilor prevăzute de către Regulamentul pentru Protecţia Datelor cu Caracter Personal – autoritatea de reglementare în Romania este: Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (http://www.dataprotection.ro/)
Cum ne puteți contacta? În scris la adresa: Fundația Noi Orizonturi Lupeni, Mun. Lupeni, Jud. Hunedoara, Bd. Păcii bl. 5 ap.9; Pe e-mail: gdpr@noi-orizonturi.ro
Cum puteți opri prelucrarea datelor de către Fundației Noi Orizonturi Lupeni? Trimițând un e-mail la adresa gdpr@noi-orizonturi.ro, precizând cerinţele dumneavoastră.

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Fundatia Noi Orizonturi. Report Abuse - Terms of Service