CAI POPULAR 2021
FORMULARI D'INSCRIPCIÓ
Primer cognom *
Segon cognom *
Nom *
Data naixement *
MM
/
DD
/
YYYY
DNI *
Telèfon *
Correu electrònic *
Adreça *
Població *
Tens alguna alguna patologia que impedeixi i/o dificulti la pràctica d'activitat física i esportiva? *
Si, no, quina?
Ets al·lèrgic/a a alguna cosa o aliment? *
si es que si especificar a què
DIES ASSISTÈNCIA *
Amb la teva quota pots assistir tots els dies proposats, però per ajudar-nos a nivell organitzatiu, ens agradaria saber els dies que assistiràs amb regularitat.
Required
NIVELL I PERFIL DE CORREDOR/A *
Quin nivell tens actalment a nivell de corredor?
Required
PREFERÈNCIES *
Ajuda'ns a millorar el servei. De les següents activitat i recursos, quins valoraries més si estiguesin inclosos amb la quota de CAI Popular.
Required
Dades bancàries (codi IBAN- 24 dígits) *
Referència de l'ordre de domiciliació: CAI POPULAR Mitjançant l'acceptació d'aquest formulari d'ordre de domiciliació, autoritzeu a Club atlètic Igualada a enviar ordres a la vostra entitat financera per debitar càrrecs al vostre compte i a la seva entitat financera per debitar els imports corresponents al vostre compte d'acord amb les instruccions del creditor. Com a part dels vostres drets, teniu dret a ser reemborsat per la vostra entitat financera d'acord amb els termes i condicions del contracte subscrit amb la vostra entitat financera. En tot cas aquest reemborsament haurà de ser instat per part vostra en el termini de 8 setmanes a partir de la data en que es va debitar en el seu compte.
AUTORTITZACIÓ DRETS IMATGE I CESSIÓ DE DADES Les dades que vostè proporciona seran introduïdes en un fitxer propietat de Club atlètic Igualada amb la finalitat de tramitar la seva inscripció i rebre informació de properes activitats esportives organitzades per aquesta entitat. El Club atlètic Igualada podrà difondre a través de diferents mitjans de comunicació: imatges, fotos i vídeos de les activitats que realitzen amb la finalitat de promocionar l'activitat. L'informem que les seves dades personals són tractats de conformitat amb el que s'estableix en el Reglament(UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016 protecció de dades de caràcter personal. El responsable del tractament de les seves dades és el Club Atlètic Igualada, amb CIF G58930389 amb la finalitat d 'atendre a les sol·licituds que ens plantegi, realitzar tasques administratives, així com emetre informació tècnica, comercial o publicitària sobre els nostres productes i serveis per via electrònica. El tractament de les seves dades està legitimat pel consentiment. Les seves dades no podran ser objecte de tractament per terceres empreses. Finalment li avisem de què teniu l’opció exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació, limitació, oposició i portabilitat de manera gratuïta mitjançant correu electrònic a: cai@clubatleticigualada.com o bé a l'adreça: Carrer de l'estadi s/n, 08700 Igualada (Barcelona). Accepta la normativa que consta al formulari d'inscripció, manifesta que el participant és APTE per la pràctica de l'esport i l'activitat física. *
Comentaris
Ajuda'ns a millorar, fes alguna aportació o proposta i la tindrem present.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy