Nu kan du förhandsbeställa kläder från Wheelwear kollektionen!
Just nu så kan du förhandsbeställa herrkollektionen från Wheelwear till ett rabatterat pris. Klädkollektionen heter HUMAN för att alla ska ha rätt att kunna bära de kläder som de vill ha på sig. Kläderna planeras att komma ut på marknaden i augusti/september 2021. Jag kommer att skicka kläderna så fort jag får dem från fabriken till dig. Så vill du vara först med att ha kläder från Wheelwear så gör din beställning REDAN idag!

Inte nog med att du blir först med att ha kläderna, du får även möjligheten att välja en extra gåva i form av antingen en t-shirt eller en keps som du får på köpet om du gör din beställning redan idag.

Välkommen in med din beställning!

Här ser du måttlista över klädkollektionen så att du väljer rätt storlek vid din beställning. Färgerna på klädkollektion kommer att gå i mörkblått och orange. (i finbyxan är tyget rutigt och går ovanstående färger)
Kön *
Designers av Wheelwear klädkollektion HUMAN är Mikaela Lastre & Lotta Niemi. Fotograf är Mikaela Lastre, (Copyright) Upphovsrätt är Global Wheelwear AB.
Beställ jeans. Pris 299/st. Kryssa nedan i den storlek du önskar. Önskas fler än ett par, skriv hur många under övrigt.
Beställ finbyxa. Pris 399/st. Kryssa nedan i den storlek du önskar. Önskas fler än ett par, skriv hur många under övrigt.
Beställ jackan. Pris 499/st. Kryssa nedan i den storlek du önskar. Önskas fler än ett par, skriv hur många under övrigt.
När du gör din beställning på antingen jeans, finbyxa och/eller jacka (det går även bra på att beställa flera plagg) får du som tack välja antingen en t-shirt eller en keps som du får på köpet utan kostnad!
Skriv här ditt namn, adress och telefonnummer så att jag kan kontakta dig innan jag levererar kläderna till dig. Vi lägger till dig på listan när vi har fått in din betalning.
Betalning sker antingen med SWISH: 123 39 28 306 eller via BANKGIRO 5648-6566. Företaget heter Global Wheelwear AB och drivs av mig Mikaela Lastre. OBS! glöm inte att skriva ditt namn i fältet meddelande så att jag ser att du har betalt och kan lägga till dig på listan.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy