Συμμετοχή εκπαιδευτικών - μαθητών σε Workshops και Παράλληλες Δράσεις, κατά το διάστημα του 11ου Μαθητικού Συνεδρίου Πληροφορικής
Καλούνται οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν σε workshops και σεμινάρια κατά το διάστημα 16-19 Απριλίου 2019 στο ΝΟΗΣΙΣ να συμπληρώσουν την παρούσα ηλεκτρονική φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος .

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν να συμμετέχουν σε ένα ή και περισσότερα workshops ή σεμινάρια. Υπάρχουν σεμινάρια που η συμμετοχή είναι ατομική και άλλα που μπορούν να δηλώσουν μαζί τους και ομάδα μαθητών.
Μετά την Εκδήλωση Ενδιαφέροντος θα ακολουθηθεί διαδικασία πιστοποίησης μέσω της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και αποστολή οδηγιών.

Το Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής είναι μία πολυδιάστατη διοργάνωση, οργανωμένη σε θεματικά πάρκα από το Συνεδριακό , την Παιχνιδοχώρα, τις Παρουσιάσεις Eposters, ραδιόφωνο , workshops κτλ. Στόχος μας είναι η ενασχόληση των μαθητών και εκπαιδευτικών σε δημιουργικές δράσεις και επιμορφώσεις που θα τους βοηθήσουν να εμβαθύνουν γνώσεις και δεξιότητες στην Πληροφορική.

Στο τέλος των workshops - σεμιναρίων, θα δοθούν σε εκπαιδευτικούς και μαθητές βεβαιώσεις παρακολούθησης. ΟΛΑ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΑΙ WORKSHOPS ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service