Anketa za udruge mladih i za mlade o potrebama i radu s mladima
Ovu anketu provodi Mreža mladih Hrvatske. Hvala unaprijed na odvajanju vremena za ispunjavanje ankete.

Anketa se provodi kako bi se dobio uvid u potrebe i izazove s kojim se udruge mladih i za mlade susreću u svakondevnom radu te o stanju rada s mladima (youth work).

Informacije se prikupljaju isključivo za potrebe istraživanja o potrebama udruga mladih i za mlade i radu s mladima te će služiti kao podloga za daljnja projektna planiranja. Svi podaci ostaju tajni te podlježu Pravilima o privatnosti MMH (više o tome na kraju ankete)

U sklopu Erasmus+ KA3 projekta "Gle što MOGU - Mladi odlučuju, govore i utječu" provodit će se i konzultacije s mladima o njihovim potrebama, izazovima s ciljem omogućavanja aktivnog sudjelovanja i uključivanja mladih u kreiranje politika koje su usmjerene na njihove prioritete i potrebe, kroz bolje usklađivanje lokalnih i nacionalnih politika za mlade i djelovanja organizacija civilnog društva prema tim prioritetima i potrebama.

Na kraju uptnika imat ćete mogućnost ostaviti svoje kontakte kako bi vas obavijestili kad dolazimo blizu vas da uključite i vaše mlade u konzultacije.

NAPOMENA: Anketa je namijenjena organizacijama, ne individuama. Tako da vas molimo da anketu ispuni jedna osoba iz organizacije, u ime organizacije.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy