Εκδήλωση ενδιαφέροντος για παρακολούθηση του προγράμματος: "Εισαγωγή στη γυναικεία ψυχολογία" των Επαγγελματικών Προγραμμάτων Ψυχικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου
Η γυναικεία χειραφέτηση μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσω της γνώσης, της δημιουργικής αμφισβήτησης και της συναισθηματική αρμονίας. Η έλλειψη της πρώτης οδηγεί στην άκριτη υιοθέτηση αλλότριων αντιλήψεων, στη διατάραξη της ψυχικής ισορροπίας, στην κατάθλιψη και την εσωτερική σύγκρουση.

Τα Προγράμματα Ψυχικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου σας προσκαλούν σε ένα ταξίδι διαλεκτικής προσέγγισης των θεωριών για τη γυναικεία φύση, σας δίνουν τα κίνητρα για κριτική διερεύνηση του γυναικείου ψυχισμού, σας ζητούν να οριοθετήσετε μαζί μας τα αιτήματα για ταυτότητα και κοινωνικούς ρόλους.

Σε κάθε μεταβατική εποχή, κατά την οποία οι έννοιες και οι κοινωνικοί προσδιορισμοί χάνουν τη βαρύτητα τους, ο αναστοχασμός και η αναθεώρηση της προβληματικής είναι το έναυσμα για κάθε ζητούμενη αλλαγή.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να γνωρίσουν βαθύτερα τα διάφορα θέματά που σχετίζονται με την ψυχική τους υγεία καθώς και σε όλους τους άντρες που επιθυμούν να κατανοήσουν το γυναικείο ψυχισμό.

Κοινές θεματικές ενότητες των δύο σεμιναρίων
1. Γυναίκα και ψυχική υγεία
2. Γυναικεία αυτοεκτίμηση
3. Γυναίκα και σεξουαλικότητα
4. Γυναίκα και Τέχνη
5. Γυναίκα και Διατροφή
6. Γίνετε ο σύμβουλος του εαυτού σας: Συμβουλευτική για γυναίκες

Επιπλέον θεματικές ενότητες (9μηνου - μοριοδοτούμενου προγράμματος)
7. Γυναίκα και εκπαίδευση
8. Έμφυλη βία
9. Συνεπιμέλεια

Email address *
Προσωπικά Στοιχεία
Όνομα *
Επώνυμο *
Όνομα Πατρός *
Συμπληρώστε τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου *
Επιβεβαιώστε τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου *
Τηλέφωνο Επικοινωνίας *
Διεύθυνση κατοικίας *
Πόλη κατοικίας *
Ταχυδ. Κώδικας *
Χώρα *
Ειδικότητα *
Επιλέξτε τη μορφή του σεμιναρίου που σας ενδιαφέρει: *
Με την συμπλήρωση της παρούσης, δηλώνω πως επιθυμώ να δεσμεύσω μια θέση στο επαγγελματικό σεμινάριο των Προγραμμάτων Ψυχικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, που επιλέγω, με έναρξη Μάϊο 2021. Δεν καταθέτω τώρα κανένα ποσό, αλλά έχοντας κατανοήσει τη διαδικασία, δηλώνω υπεύθυνα πως θα προβώ σε εγγραφή μέχρι 30/04/2021.
Διαχείριση προσωπικών δεδομένων: Η διαχείριση των προσωπικών δεδομένων που συλλέγονται ακολουθεί τους κανόνες της ευρωπαϊκής και εθνικής νομοθεσίας. Σας ενημερώνουμε ότι η υποβολή της δήλωσης συμμετοχής συνεπάγεται αξιοποίηση των προσωπικών σας δεδομένων για διαφημιστικούς λόγους από τα προγράμματα Ψυχικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Η υποβολή της παρούσας δήλωσης συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων των Προγραμμάτων.
Ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή σας
Δείτε τις δράσεις των Προγραμμάτων Ψυχικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου εδώ:

http://ppy.aegean.gr

https://psichologiagr.com

http://psichologia.gr
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Επιμόρφωση Πανεπιστημίου Αιγαίου. Report Abuse