ŠKOLA NOVIH MEDIJA 2019 - Prijava
Opis programa:

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da NDI organizuje Školu novih medija za nove aktiviste političkih stranaka i civilnog društva na Kosovu. Škola novih medija je program koji predstavlja mogućnosti za sticanje novih veština i umrežavanje mladih ljudi iz političkih stranaka i civilnog društva.

Ovaj program je prvi put pokrenut 2013. godine, i uključuje različite tehnike i aktivnosti usmerene na ulogu novih medija u komunikaciji, političkom i civilnom segmentu. Tokom ovog programa učesnici će imati priliku da se upoznaju sa najefikasnijim načinima korišćenja novih medija u izbornim kampanjama, kampanjama zagovaranja, komunikaciji sa građanima kao i u vizualizaciji informacija.

Obuka će se održati u periodu od 30. maja do 2. juna 2019. godine, nakon koje sledi proces uključivanja učesnika kroz razne aktivnosti i dodeljivanja specifičnih zadataka koje će učesnici odraditi do ceremonije dodele sertifikata uspešnim učesnicima. Ostali detalji u vezi sa rokovima kao i sadržajem samog programa biće podeljeni isključivo sa kandidatima koji prođu kroz proces selekcije za Školu novih medija.

Učesnici programa trebalo bi da budu aktivisti političkih stranaka i civilnog društva na Kosovu, koji imaju veliko interesovanje za korišćenje novih medija kako bi unapredili komunikaciju i veštine zagovaranja u praksi. Učesnici bi trebalo da imaju osnovna znanja o upotrebi društvenih medija kao i da pokažu interesovanje da stečeno znanje primene unutar svojih političkih stranaka i organizacija civilnog društva.

Kako postati deo škole novih medija:

• Svi zainteresovani kandidati mogu se prijaviti u roku od 6. maja do 15. maja 2019.godine. Samo uspešni kandidati će biti pozvani na razgovor.

Ključni kriterijumi su:

1. Kandidati bi trebalo da budu aktivni članovi političkih stranaka I civilnog društva na Kosovu.
2. Mogućnost i potpuna posvećenost tokom učešća u programu u periodu od 30. maja do 2. juna 2019. godine , kao i tokom svih programskih aktivnosti.
3. Procena mogućnosti korišćenja znanja / veština stečenih u vašoj stranci ili organizaciji.
4. Postizanje stope raznolikosti: odraz stranačke, geografske, profesionalne i rodne zastupljenosti.
5. Kandidati moraju imati između 18 i 30 godina.

Sprovođenje ovog programa od strane Nacionalnog demokratskog instituta (NDI) je omogućeno velikodušnom podrškom američkog naroda preko Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).

Email address *
1. Ime *
Your answer
2. Prezime *
Your answer
3. Datum rođenja *
Your answer
4. Email *
Your answer
5.Broj telefona *
Your answer
6. Mesto prebivališta *
Your answer
7. Obrazovanje *
Your answer
8. Profesija *
Your answer
9. Da li ste zaposleni, i ukoliko jeste gde radite? *
Your answer
10. Politička stranka/ organizacija/ institucija koju predstavljate i koja je Vaša funkcija? *
Your answer
11. Od koje godine ste član stranke/organizacije? *
Your answer
12. Da li koristite društvene mreže? *
13. Koje društvene mreže koristite najviše? *
14. Ocenite svoje kompjuterske veštine *
5 - odlično, 1 - veoma loše
15. Koji jezik govorite? (Možete odabrati više opcija) *
Required
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of National Democratic Institute. Report Abuse - Terms of Service