Framtidsfabriken 2018-2021
VAD är projektet Framtidsfabriken?
Projektet drevs av föreningen Utveckla Örbyhus-Tobo-Vendel perioden maj 2018 till maj 2021, och skulle vara "en mötesplats och ett utvecklingscentrum vid stationen i Örbyhus som vi skapar tillsammans och fyller av aktiviteter".

SYFTET med projektet var att främja hållbar utveckling genom gränsöverskridande och kunskapsspridande möten och samverkan – mellan en mångfald av människor och mellan ideell, privat och offentlig sektor.
Projektet finansierades av Leader Nedre Dalälven och bekostade lokalhyra samt deltidsanställd projektledare (40%).

BAKGRUNDEN till projektet är att föreningen under sitt första verksamhetsår 2015 genomförde öppna workshops och tog fram en utvecklingsplan kopplad till Tierps kommuns vision 2030. Föreningen anordnar också årligen fyra kvartalsfika där politiker och medborgare möts samt har löpande kontakt med medborgare för insamling av tankar om vår bygds framtid. Det framkom önskemål om en samlingspunkt för alla kreativa krafter i området, en lokal för möten, evenemang, kontor, mm. Behovet kan sammanfattas i att för att kunna arbeta lokalt för ökad hållbarhet krävs förbättrade förutsättningar, i form av dels en fysisk lokal och dels en funktion av utvecklingsledare. Dessa behov låg till grund för projektet Framtidsfabriken.

TACK
 för att du svarar på den här enkäten! Dina svar blir en del av utvärderingen och slutrapporten av projektet, och bidrar till det fortsatta arbetet med föreningen Utveckla ÖTV. Slutrapporten ska skickas till Jordbruksverket och kommer såklart även delges i bygden :)

Enkäten är öppen till och med 15/5.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Aktiviteter som skett tack vare projektet Framtidsfabriken:
Hur har du hört talas om Framtidsfabriken? (du kan välja flera alternativ)
Har du besökt lokalen Framtidsfabriken under projekttiden (på någon aktivitet, evenemang, kurs, möte...)?
Clear selection
Har du haft kontakt med projektledaren för Framtidsfabriken under projekttiden (Isabelle Axelsson)?
Clear selection
Vad har projektet Framtidsfabriken betytt för dig och samhället?
På vilka av följande sätt vill du bidra till utvecklingen av Örbyhus, Tobo, Vendel? (du kan välja flera alternativ)
Anser du att det fortfarande finns behov av en samlingspunkt för kreativa krafter i området, en lokal för möten, evenemang, kontor, och annan verksamhet?
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy