Inscripció Formació PDI: PROJECTA'T. VEUS CREATIVES DIVERSES

En el marc del Programa de Cultura de la UPF, organitzat per la Facultat i Departament de Comunicació i ARSENAL. Amb la colaboració de Centre per a la Innovació en Aprenentatge i Coneixement - Center for Learning Innovation and Knowledge (CLIK) i INS Barri Besòs.

SESSIÓ PER AL PROFESSORAT: Experiències pedagògiques i treball interseccional amb joves des de l’àmbit de la creació

Dimecres 29 de maig, 15 a 19h. Participació reconeguda amb un certificat del programa CLIK.

BLOC 1: Presentació del programa Projecta't per part de l'equip coordinador: Andrea OlmedoVictor Alonso-Berbel i Sofía Esteve

BLOC 2: Presentació d'experiències docents

  • A Bao A Qu / Cinema i Fotografia en Curs: Núria Aidelman
  • Càmeres i Acció: Xose Quiroga
  • Play Utopia al Besòs: Kevin Marín-Rubio

Aquesta activitat comptarà amb la participació de Ulà Saeed, dinamitzadora juvenil del barri Besòs; i la Natalia París, directora del Casal.

BLOC 3: Debat i propostes del professorat de la universitat. Continuem definint Projecta't i altres idees que puguin sorgir per diversificar els perfils dels estudis de Comunicació.

LLOC: Sala ARSENAL (51.110 - Campus del Poblenou, Edifici La Nau, primera planta)

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Eva *
Pujadas *
Segon Cognom *
Departament *
eva.pujadas@upf.edu *
Informació sobre el tractament de dades personals:Responsable del tractament: Universitat Pompeu Fabra. Pl. de la Mercè, 10-12. 08002 Barcelona. Tel.(+34) 935 422 000.Finalitat: inscripció a un curs de formació. Les vostres dades identificatives s’emmagatzemaran un període màxim de 2 cursos acadèmics.Legitimació: el vostre consentiment. Es pot retirar en qualsevol moment.Destinataris: la Universitat Pompeu Fabra i proveïdors de serveis de la societat de la informació prèvia signatura de contractes de prestació de serveis que preserven la privacitat. No se cediran a tercers sense el vostre consentiment, tret dels supòsits previstos per la llei.Drets: podeu accedir a les vostres dades; sol·licitar-ne la rectificació o la supressió i, en determinats casos, la portabilitat; oposar-vos al tractament i sol·licitar-ne la limitació, mitjançant comunicació adreçada al gerent de la Universitat (gerencia@upf.edu). Podeu contactar amb el delegat de protecció de dades de la UPF (dpd@upf.edu) per qualsevol consulta, o si considereu que els vostres drets no s’atenen correctament. En cas de no resultar satisfet podeu presentar reclamació davant de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (apdcat.gencat.cat).
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of UNIVERSITAT POMPEU FABRA. Report Abuse