Påmelding Telenorkarusellen 2020
Med dette skjemaet kan du melde på barn til årets Telenorkarusell. Dette arrangementet er et samarbeid mellom skigruppene i Hasle-Løren, Årvoll og Lillomarka Skiklubb. Det blir 4 tirsdagskvelder: tirsdag 21. og 28. januar, 4. og 11. februar. Start alle dager mellom kl. 17:30 og 18:30, og avslutning kl. 19. Det koster ingenting å delta, og det blir premier og saft til alle barn.

Telenorkarusellen arrangeres i Lillomarka Arena, et nytt og fantastisk anlegg. Hovedløypa blir på ca. 1,5 km. I tillegg blir det muligheter for kortere varianter for de aller yngste. Det blir også skileik med hopp, slalom og kuleløype.

Vi forventer stor pågang og mulige parkeringsutfordringer ved Badedammen. Vi vil derfor be dere om å vurdere kompiskjøring, og vi vil anmode dere om å parkere tett slik at alle får plass.

For de som ønsker å trene med enten Hasle-Løren, Årvoll IL eller Lillomarka Skiklubb viser vi til respektive klubbers nettsider for treningstider og innmelding.
Navn og fødselsår på deltaker
Deltakers fornavn: *
Your answer
Deltakers etternavn: *
Your answer
Fødselsår *
Your answer
Nærmeste skiklubb
Kontaktinformasjon foreldre
Denne informasjonen vil kun bli brukt for å sende informasjon relatert til dette arrangementet. Telefonnummeret vil kun bli brukt dersom vi må ta kontakt med deg i arenaen under arrangementet.
Navn forelder 1 *
Your answer
Epost forelder 1 *
Your answer
Mobiltlf forelder 1 *
Your answer
Navn forelder 2
Your answer
Epost forelder 2
Your answer
Mobil-tlf forelder 2
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy