Inschrijving Credits to the Legends 2023 (3 juni a.s.) Pre90, Unders en FWD Bangers 
Zaterdag 3 juni a.s. organiseren we onze derde wedstrijddag van 2023; De Credits to the Legends, een racedag voor pre90 rwd Bangers, Unders Bangers, Fwd Bangers & F2 Stockcars senioren en junioren. Dit opgave formulier is alleen voor alle bangerklassen! Dus de Pre90, Unders of Fwd Bangers.

Hoewel deze dag niet voor de punten is staat het Transponder systeem wel aan. Bij de Pre90 bangers wordt je alleen in de uitslag opgenomen als je een werkende transponder in de auto hebt.   

CHECK JE EMAILADRES GOED VOORDAT JE VERDER SCROLT!! Je ontvangt een bevestigingsmail waarin een link is verstuurd waarmee jij je inschrijving kunt wijzigen/ aanvullen.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Gegevens rijder:
Tijdens het invullen van dit formulier vragen we wat extra info om de informatieverstrekking van de organisatie richting de rijders verder te verbeteren. Telefoonnummer wordt gebruikt voor whatsappgroep (alleen vd wedstrijddag) waar informatie vlak voor en tijdens de racedag snel met ELKE racer gedeeld wordt. Daarnaast worden onderstaande gegevens gebruikt om heatindelingen te maken.

(mocht je zelf tijdens de dag niet op je telefoon kijken kun je ook een telefoonnummer invoeren van een kameraad of monteur, zodat jullie op de dag zelf goed op de hoogte kunnen blijven.)

In de WHATSAPPGROEP op de racedag kunnen alleen de beheerders berichten plaatsen!!! (dus er wordt niet gespamd)
Voornaam/ first name:   *
Achternaam/ Surname: *
geboortedatum/ date of birth *
Startnummer *
Ik doe mee met de volgende klasse: *
Auto (merk en type): car (make and type) *
Mobiel telefoonnummer/ Mobile Phone number (0031612345678)  *
Wil je ook in een algemene Bangers appgroep voor rijders waarin vragen gesteld kunnen worden aan de organisatie en aan andere rijders. en waarin nieuws vd organisatie met de rijders gedeeld kan worden?
Clear selection
Heb je vaker bangers gereden? *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy