Enquesta: Millorem la gestió comunicativa de l'associacionisme valencià
Des d'ACICOM, estem decidits a intentar, junt amb tu, millorar la ComunicAcció Cívica del teixit associatiu valencià.
Les nostres entitats tenim molt que dir, generem molta activitat per a millorar la nostra societat; però en massa ocasions és invisible el nostre treball. Volem aconseguir un major impacte comunicatiu, cap a fora i cap a dins , volem augmentar el nostre capital social, el prestigi i coneixement del que fem i volem fer i també les vies de comunicació amb la ciutadania. Volem incidir més en els assumptes públics.

Per aconseguir millorar la comunicacicacció, hem de conèixer millor la situació actual de les entitats, així com les necessitats i demandes relacionades amb la comunicació de l'ample i variat ventall d'entitats que existim. En el nostre entorn valencià no existeixen massa estudis o informes sobre el tema; per la qual cosa et demanem un xicotet esforç personal per ajustar millor les accions formatives, divulgatives, documentals i pràctiques que estem organitzant a la teua realitat.

Estre totes i tots aconseguirem un major impacte comunicatiu de l'associacionisme valencià i t'invitem a sumar-te a un projecte col·laboratiu d'aprenentatge entre iguals i per compartir experiències sabers, inquietuds i resultats comunicatius.

T'agraïm de bestreta les teues aportacions a esta enquesta per conèixer en profunditat i poder millorar la gestió de la comunicació en el teixit associatiu valencià.

Nom *
Your answer
Cognoms *
Your answer
Forma de contacte
Et demanem com poder-te fer aplegar les conclusions d'aquesta enquesta i altres informaciomns relacionades amb la comunicacció el teu correu electrònic, mòbil de whatsapp o telegram i qualsevol altra manera que desitges per fer-te aplegar informació
Your answer
Entitat o organització *
Escriu el nom oficial de la teua associació, entitat, organització principal.
Your answer
La teua responsabilitat en l'entitat *
Les teues tasques en l'associació: càrrec directiu, tècnic, voluntari, etc. la responsabilitat que exerceixes principalment.
Your answer
Qui fa les tasques de comunicació en la teua organització?
Deixa'ns una breu descripció de qui fa les tasques, si és una persona membre de la directiva, tècnica, voluntària, etc.
Your answer
Teniu un Pla de Comunicació?
A banda de dir sí o no, el teniu en ús? l'avalueu?
Your answer
Quina és l'experiència de major èxit de comunicació que heu tingut?
Uan breu descripció de la temàtica i els mitjans utilitzats: xarxes socials, mitjans de comunicació tradicionals, alternatius, etc.
Your answer
Quines van ser les seues claus de l'èxit?
Your answer
Quines xarxes socials té la teua entitat? *
Posa'ns la seua adreça, enllaç o URL
Your answer
Amb quina periodicitat publiqueu en cadascuna?
Your answer
Interactueu amb els usuaris de les xarxes?
Realitzeu audiovisuals? *
En cas afirmatiu ens posar l'enllaç a algun exemple?
Els mitjans de comunicació es fan resó de les vostres campanyes?
En cas afirmatiu, pots posar-nos algun exemple o un enllaç d'on ha aparegut la notícia?
Heu assistit a cursos per a millorar la vostra gestió en comunicació? *
Realitzeu reunions de tipus creatiu a l'hora de dissenyar una campanya social?
Heu produït en algun moment continguts de tipus viral?
Quines serien les principals necessitats formatives de la ta teua entitat relacionades amb la comunicació?
Volem ajustar el projecte ComunicAcció a la es teues necessitats i demandes, per la qual cosa enumera'ns el tipus de formació, assessorament, materials, etc que valores com a més necessaris per a millorar la comunicació associativa
Your answer
Estaríes disposat/da a participar en un grup interassociatiu per millorar la comunicació? Existeix algun tema comunicatiu que tingues experiència?
Volem crear un espai d'interacció, col·laboració i suport mutu entre les persones que ens interessa la comunicacció associativa. Es tracta no a soles de rebre sinó de compartir les nostres experiències, eines, recursos, etc.
Your answer
Formula'ns algun suggeriment, proposta, crítica, felicitació, per a desenvolupar el projecte de Comunicacció i la Comunicació eina per a l'apoderament de la ciutadania
Volem obtindre el teu feedback i les teues propostes per veure d'ajustar col·lectivament els projectes
Your answer
Les vostres dades personals s’incorporaran en els fitxers de l’associació no lucrativa (ACICOM: ASSOCIACIÓ CIUTADANIA I COMUNICACIÓ) únicament per a la finalitat d'informar-vos de les activitats i iniciatives desenvolupades des de la nostra/vostra associació. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de caràcter personal, podreu exercir-ne el dret d’accés, modificació, cancel•lació i oposició, tot enviant un correu a ACICOM (ASSOCIACIÓ CIUTADANIA I COMUNICACIÓ) Despatx 2 Octubre Centre de Cultura Contemporània C/ Sant Ferran, 12. 46002 VALÈNCIA Telèfon: +34 960 722 884 – MÒBIL: 665 585 389 www.acicom.org i per correu electrònic a gerencia@acicom.org *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service