[Formulari d'inscripció] Taller de relat audiovisual instal·latiu ‘El procés d’alliberar l’artista’, de BESLLUM
Dia: 25 de novembre de 2023 
Horari: de 10 h a 19 h
(Obertura del taller a les 20 h)
Lloc: Centre Cívic El Sortidor (Barcelona)
Places limitades 

Preu: 50€* 
*Gratuït per artistes residents del Centre Cívic El Sortidor // Descompte del 15% per a membres d’UNIMA, amics de La Puntual, membres de Putxinel·li/Titeresante, socis/es de l'APCC i alumnes/exalumnes de l'Institut del Teatre.
Més informació i inscripcions a www.ifbarcelona.cat (taller amb descompte: 42,5€).

Per formalitzar la inscripció has d'efectuar l'ingrés de la matrícula al següent número de compte: IF Barcelona - Associació Interseccions. IBAN: ES84.2100.0965.5002.0021.3692 BIC/Codi SWIFT: CAJASBBXXX I indicar el teu NOM I COGNOMS + el concepte "CURS IF 2022". Un cop feta la transferència, si us plau, envia'ns un correu electrònic amb el resguard de la mateixa a ifbarcelona.info@gmail.com i així procedirem a fer la reserva final de la matrícula.

Moltes gràcies! Ens veiem a l'IF Barcelona 23'! 

* Imatge de fons de la capçalera: procés de creació de 'De punta en blanco' de la cia. El Canto de la Cabra
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Clear selection
TALLER 'EL PROCÉS D'ALLIBERAR L'ARTISTA'. Besllum

El taller impartit pel col·lectiu Besllum indagarà en com generar un relat escènic instal·latiu. L'adaptació de l'obra pictòrica "La llibertat guiant al poble" de Delacroix servirà de base per crear el relat, i sobretot, per veure i explorar la seva transversalitat mitjançant disciplines diverses.

L’objectiu del taller és aprofundir en el procés creatiu i analitzar i expressar conceptes a partir de diferents llenguatges com l'audiovisual, el teatre d'ombres i objectes, la instal·lació, l'electrònica amb sensors i Arduino, la interactivitat i també l'automatització dels elements escènics amb el programari Qlab.

Al final del taller es crearà la posada en escena de l'obra final, resultat de la jornada creativa, obrint-la al públic assistent.

El col·lectiu Besllum

La companyia Besllum es crea a Mallorca el 2011, en mans de Joana M. Pericàs i Pau Caracuel. Besllum es dedica a la recerca i creació d'experiències artístiques enllaçant les arts escèniques, la ciència i la tecnologia. 

Transitant pel teatre d'ombres i d'objectes, ha desenvolupat tècniques experimentals mitjançant l'ús de dispositius tant analògics com digitals. Amb aquesta fusió, el seu treball està impregnat d'atzar i de l’expressivitat i la força que habita en els objectes manipulats, jugant des de la simplicitat i l’actitud minimalista. La paraula «besllum» és l’arrel del concepte que dona sentit a totes les seves creacions: mostrar el resultat que provoca el pas de la llum a través d’un cos tangible. L’essència del seu treball radica en estudiar la relació entre la llum i l’ombra, portant-la a l’extrem amb tota mena d’artefactes al seu abast.

Besllum ha col·laborat amb artistes sonors i músics com Kaum, Daquian, Octavi Rumbau i Zyp. Ha actuat a la Shaubude de Berlín en el marc del festival Theater der Dinge, al Thesspuppet de Tessalònica (Grècia) i al Festival de Teresetes de Mallorca. Convidats habituals a IF Barcelona, festival del qual han estat artistes residents, en col·laboració amb la biennal han actuat a Lluèrnia (Olot, Catalunya) i al festival Incanti de Torí (Itàlia), així com a l’exposició Figures del Desdoblament a Arts Santa Mònica (2015). Han format part també de l’exposició "Ressò. Música experimental i Art sonor a Mallorca" (Casal Solleric, Palma, 2022).

Nom *
Cognoms
*
DNI o passaport *
Nacionalitat *
Número de telefon *
Breu biografia *
Motivació per fer el curs *
Indica si et trobes en alguna de les següents situacions:
Clear selection
Com has conegut el taller
Clear selection
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy