Prijavni formular za učešće na četvrtom Retail meetup-u

Četvrti Retail meetup će nam poslužiti da pokrijemo teme rada sa poznatim kupcima i to kroz razgovor o loyalty programima i e-commerce poslovanju.

Sa Dušanom Mrvaljevićem, konsultantom iz Efektus grupe, diskutovaćemo o principima postavke loyalty programa, analizi i korišćenju loyalty podataka i merenju uspešnosti samog programa i njegove aktivnosti.

Na samom kraju predavanja, pažnju ćemo posvetiti web shop-u, gde ćemo stručne savete konsultanata dobiti i na temu njegovog pozicioniranja i ciljeva razvoja, kao i mogućnostima upravljanja u okruženju Google Analitike. Na sve to, dobićemo i uvid u specifičan Business Intelligence alat koji je Efektus grupa razvila za WebShop.

Vidimo se u četvrtak. 13. juna u ICT Playground-u (Kralja Milana 10).

Ime i prezime *
Your answer
E-mail *
Your answer
Telefon:
Your answer
Navedite naziv organizacije u kojoj trenutno radite: *
Your answer
Navedite poziciju na kojoj trenutno radite: *
Your answer
Vaša E-pošta i telefon su nam potrebni kako bismo vas kontaktirali sa ciljem informisanja o Retail meetup-u, ali i predstojaćim ICT Hub događajima. Informacija iz koje kompanije ili organizacije dolazite nam pomaže da definišemo strukturu publike, sa ciljem poboljšanja narednih radionica i vaše interakcije sa nama. Nećemo prodavati, niti sa bilo kim deliti vaše lične informacije, bez vašeg pisanog pristanka i saglasnosti.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of ICT Hub. Report Abuse - Terms of Service