APLIKACION PËR TRAJNIME FALAS PËR SHKATHTËSI TË BUTA
Aplikacioni për trajnim për ngritjen e shkathtësive të buta për të rinjë kosovar.
Të drejtë aplikimi kanë qytetarët nga komuna e Fushë Kosovës dhe Drenasit nga mosha 18-24 vjeç.

Pas përfundimit të trajnimeve, çdo kandidatë do të arrijnë: të aplikoj për punë (shkrimi i CV-së, letrës motivuese, hulumtim i konkurseve të punës); shkathtësitë e komunikimit (prezentimi në intervista pune, komunikimi i shkruar, komunikimi verbal); shkathtësitë e mendimit kritik, shkathtësitë e zgjidhjes së problemit; kreativiteti; Intelegjenca emocionale; vete-përgjegjësia; këmbëngulja; puna ekipore; shkathtësitë e mbledhjes së informatave; shkathtësitë sipërmarrëse (iniciativës).
Emri dhe Mbiemri *
Gjinia: *
E-mail adresa: *
Numri telefonit *
Ditëlindja *
MM
/
DD
/
YYYY
Vendlindja *
Diploma më e lartë e shkollimit *
Cili është statusi juaj? *
Profesioni:
A keni ndjekë ndonjë trajnim të ngjashëm më herët? *
Nëse po, specifiko:
Cilës komunë i takoni? *
Si keni dëgjuar për këtë trajnim? *
Required
A keni aplikuar ndonjëherë për një pozitë pune? *
Nëse po, specifikoje
Në qoftë se po cilat kanë qenë vështirësitë gjatë procedurës së aplikimit për një vend pune?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of BSC Kosovo. Report Abuse