Prijava: POLETNI NAJSTNIŠKI TABOR 2021


Po enoletnem premoru smo spet nazaj! V ŽIVO! Za vse najstnike stare od 12 do 17 let. Od 12. do 18. julija 2021 v Ženavljah, v Prekmurju. Čakajo te nepozabni dnevi na poletnem najstniškem taboru - NAJTABOR 2021 (prijatelji, aktualne teme, glasba, druženje, nepozabne dogodivščine, posebni dogodki, presenečenja). Skratka, DOŽIVETJE, KI OSTANE! Verjamemo, da že komaj čakaš in da nisi edini. Nas še ne poznaš, še nisi bil/a z nami? Odlična priložnost, da nas spoznaš.

Zaradi spreminjajočih se razmer v zvezi z epidemijo koronavirusa (covid-19) sprotno spremljamo in sledimo navodilom Ministrstva za zdravje, Nacionalnega inštituta za javno zdravje in Vlade Republike Slovenije. Skladno z navedenim se bomo tudi pravočasni odločili kako bo tabor organizacijsko izveden, da bomo lahko ustrezno poskrbeli za zdravje udeležencev in sodelavcev. Je pa tokrat število prijav omejeno, zato bo tvojo prijava potrjena šele, ko prejmeš potrditev na svoj elektronski naslov. V primeru potrditve prijave prejmeš tudi vse ostale informacije, in pomembne informacije ter tiskano prijavnico, ki jo izpolnjeno in podpisano s strani starša ali skrbnika prineseš na tabor. V primeru, da bo stanje z virusno okužbo vseeno prisotno še v poletnih mesecih in bomo zaradi tega prisiljeni poletne tabore odpovedati, te bomo o tem pravočasno obvestili.

Za morebitna vprašanja smo ti na razpolago na: najtabor@gmail.com ali 041935048.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Hitro se prijavi, izpolni polja pod sliko:
Ime in priimek udeleženca: *
Spol: *
Datum rojstva: *
MM
/
DD
/
YYYY
Naslov (ulica, hišna številka, poštna številka, pošta:: *
Elektronski naslov za prejemanje obvestil: *
Telefonska številka starša ali skrbnika:
Alergije, bolezni ali posebnosti otroka:
Ob pripravah na teden, ki ga bomo preživeli skupaj z vašimi otroki, bi vas radi seznanili s tem, da se bo vaš otrok na najstniškem taboru udeleževal različnih aktivnosti. Poleg spoznavanja svetopisemskih vsebin se bo namreč lahko vključil v razne delavnice in športno-rekreativne dejavnosti (športne igre, tematske igre, pohodi in sprehodi v naravo…). Zato vas prosimo, da ob oddaji prijave potrdite, da se strinjate, da se vaš otrok udeležuje opisanih aktivnosti, ter soglašate, da se za potrebe tabora zberejo osebni podatki o vašem otroku in objavijo fotografije. *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy