Bossa d'oferiments d'entitats, col·lectius i empreses
El Govern Municipal ha acordat recollir dades per a la col·laboració ciutadana amb l’objectiu de millorar la capacitat de resposta de la nostra ciutat davant els reptes que ens planteja l’actual situació d’emergència/alarma pel coronavirus.

L’Ajuntament disposa en aquests moments de recursos i personal suficients per atendre les necessitats actuals. Tanmateix, els darrers dies s’ha estat preparant un dispositiu per canalitzar tots els recursos i totes les persones disponibles a la nostra ciutat per fer front a les necessitats que es puguin plantejar els propers dies o les properes setmanes.

Omple aquest formulari si vols formar part de la bossa d'oferiments d'entitats, col·lectius i empreses que centralitzarem des de l’Ajuntament per tal de donar resposta a les necessitats que puguin sorgir.
Nom *
Cognoms *
En qualitat de: *
Correu electrònic *
Telèfon/s de contacte *
Descripció de la col·laboració que ofereix *
Nom de l'entitat col·lectiu o empresa *
Adreça/ubicació de l'empresa o entitat *
Altra informació d'interès
Política de protecció de dades *
De conformitat amb la LO 3/2018 de Protecció de dades personals i garantia de drets digitals i el Reglament (UE) 679/2016 del Parlament Europeu de protecció de dades de les persones físiques i a la lliure circulació d'aquestes, s'informa a la persona interessada que inscrivint-se en aquesta bossa d'oferiment consent el tractament de les dades personals facilitades. Informació referent al tractament de les dades proporcionades al formulari de registre a la bossa d'oferiments: Responsable del tractament de dades: Ajuntament de Terrassa, c/ Raval de Montserrat 14, 08221, telèfon 93 739 70 00 Delegat de protecció de dades: delegatprotecciodades@terrassa.cat. Servei Municipal: Servei de Qualitat Democràtica. Dades recollides: Nom, cognoms, email i número de telèfon. Període de conservació de les dades: Fins que l'afectat exerceixi el seu dret de cancel•lació i en qualsevol cas fins que s'esgotin els terminis legals per depurar responsabilitats. Finalitat del tractament: Contactar amb l'interessat/ada en relació a l'oferiment de l'entitat, col·lectiu o empresa. Exercici de drets: podeu exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat de les dades, limitació o oposició al tractament, mitjançant els formularis de la Seu Electrònica, adreçant-vos al correu electrònic protecciodades@terrassa.cat o a qualsevol oficina d'atenció ciutadana de l'Ajuntament de Terrassa. Trobareu més informació sobre la nostra Política de Protecció de Dades a l'enllaç següent: http://www.terrassa.cat/ca/protecciodades
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy