Vorup FB mini-LAN : fredag d. 12. april
Vi inviterer endnu engang børn og unge i alderen 8 – 14 år til mini-LAN i Vorup FBs lokaler, hvor Frederik Albers, der er en del af Vorup FB E-Sports hold (http://www.vorupfb.dk/side/623) i løbet af aftenen vil undervise i spillene Fortnite og Counter Strike: Global Offensive. Har du lyst til at lære lidt om gaming på turneringsniveau og afprøve dine skills på en erfaren spiller, så skal du være velkommen til at tilmelde dig.

Du skal have din egen computer med. Det eneste krav til den er, at den kan køre Fortnite og CS:GO. Vi har lokaler med både kablet net og wifi og vi etablerer strømudtag med jord og kabler til alle.

De første to timer fra 17:00 til 19:00, og vi spiller Fortnite. 19:00 til 23:00 spiller vi CS:GO. Du kan nedenfor vælge om du vil deltage hele aftenen eller kun i et af spillene.

Det er gratis at deltage (men tag lidt småpenge eller Mobilepay med, hvis du vil købe sodavand). Det kræver bare, at du tilmelder dig eller dit barn. Vi har plads til 16, så det er først til mølle - vær derfor sikker på at du har mulighed for at komme, hvis du tilmelder dig.

ADRESSE:
Vorup FB klubhus, cafeteriet
Møllevangsvej 9
8940 Randers SV

Email address *
Barnets navn *
Your answer
Barnets alder *
Your answer
Forælders/værges navn *
Your answer
Telefon *
Your answer
Tilmelding til *
(vælg enten 17-19, 19-23 eller begge dele for hele aftenen)
Required
Jeg er som forældre/værge indforstået med nedenstående PEGI's aldersanbefalinger *
Fortnite: 12+ / Counter Strike: Global Offensive: 16+ (se: www.pegi.info)
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service