Aanmeldformulier Vrijwilliger
Met dit online formulier kun je je aanmelden om het vrijwilligersteam te komen versterken tijdens het Hippe Happen Festival op 21-22-23 september 2018!
Graag per persoon invullen. Het kost maximaal 10 minuten van je tijd. Wij zijn daar erg mee geholpen en blij mee!

Bedankt! Wij zijn erg blij met je aanbod en kunnen je hulp goed gebruiken. Vrijwilligers staan centraal en zijn de basis voor dit festival. Vrijwilligers organiseren dit festival, bouwen het festival terrein op, zorgen voor bar, kassa, kidsfun en productie tijdens het festival en maken het festival een GROOT feest! We zijn alweer volop bezig met alle facetten van het organiseren van dit feestje en hebben het daar aardig druk mee. Voor jullie als vrijwilligers willen we het ook weer zorgvuldig gaan regelen.

Er wordt voor iedere dag een rooster gemaakt waarin we proberen aan een ieders wensen tegemoet te komen, we zorgen voor een Hippe Happen Outfit, voor een ‘natje en een droogje’ tijdens het festival, voor een vrijwilligersavond aan de vooravond van het festival, en voor leuke extra's ! Uiteraard ontvang je regelmatig van ons een update en kun je ons altijd mailen met suggesties, vragen en ideeën. Op Facebook kun je uiteraard ook de vorderingen volgen.

Lees hier het vrijwilligersreglement: https://drive.google.com/file/d/0BxCfLFBEiZdAQ0JiU3lqMDFhUTg/view?usp=sharing

Email address *
Voornaam
Your answer
Achternaam
Your answer
Voorvoegsel (van, de, der)
Your answer
Straatnaam + huisnummer
Your answer
Postcode
Your answer
Woonplaats
Your answer
Telefoonnummer(s)
Your answer
Geslacht
Geboortedatum
MM
/
DD
/
YYYY
Vul in
Aanvulling of toelichting
Your answer
Voorkeur voor:
Anders, namelijk...
Your answer
Festival: opbouw, festivaldagen en opruimen
In het volgende gedeelte kun je beschikbaarheid invullen. We proberen bij het indelen van de shifts zoveel mogelijk rekening te houden met ieders wensen en voorkeuren zoals je hierboven kon aangeven. Als het niet lukt, laten we je dat weten en zullen we dit met je overleggen. Dit doen we bij voorkeur via email, dus check je mailadres hierboven nog even! Check ook af en toe je SPAMbox, want ervaring leert dat onze mail daar nog wel eens in beland, helaas.

Opbouwen, bijvoorbeeld: tafels uitzetten, doeken op hekken bevestigen, vrijwilligersruimte inrichten, festival terrein inrichten, ombouw bevestigen rond kassa's, bewegwijzering ophangen, enzovoorts

Tijdens het festival, bijvoorbeeld: bemensen kassa, bar, kidsfun activiteiten, vrijwilligersruimte, hand-en-span diensten

Kom je helpen opbouwen?
Toelichting bij opbouw
Your answer
Help je tijdens de festivaldagen (21-22-23 sept)?
Toelichting bij festivaldagen
Your answer
Kom je ons helpen opruimen?
Toelichting bij opruimen
Your answer
Door wie ben jij enthousiast gemaakt? (ps...diegene maakt kans op een VIP-pakket!)
Your answer
Bedankt!
Fijn dat je dit formulier voor ons hebt ingevuld. Alleen nog even op "verzenden klikken!
Als we nog vragen hebben nemen we contact met je op. Als je vragen hebt, horen we dat graag. Je mag Marga mailen of bellen: 06-18393718 / marga@hippehappenfestival.nl

We zorgen dat je vanaf nu alle nieuwsbrieven voor vrijwilligers in je mailbox ontvangt. Lees deze goed, zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van nieuws. Hier zullen ook data voor bijeenkomsten en planning in gepubliceerd worden. Je ontvangt de nieuwsbrief op het door jou ingevulde mailadres.

Enthousiaste groeten, Team Hippe Happen Festival
~ Geert ~ Paul ~ Adriënne ~ Vera ~ Marga ~

A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms