Közös imádságos összefogás és böjt a békéért - English below
A Mária Rádió imádságos összefogást és böjtöt szervez a békéért szeptember 29. és október 1. között, csütörtökön, pénteken és szombaton. Az összefogás során arra hívja az embereket, hogy imádkozzanak a békéért, és ennek jeleként mind a három este 20:00 órakor álljunk meg egy pillanatra, és gondoljunk a háborúban szenvedőkre. Aki otthon tartózkodik ez időben azt bíztatjuk, hogy helyezzen egy mécsest az ablakába. 

A Mária Rádió különféle felekezeteket, intézményeket és szervezeteket is meghívott az összefogásra, amelyhez az elsők között csatlakozott az Európa Rádió, a Katolikus Rádió, a Szent István Rádió, a Magyar Kurir, a Magyar Katolikus Karitász, a Nemzetközi Közbenjáró Imahálózat és a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége, a CitizenGo, a Parlamenti imacsoport, a Mária Országa Imaközösség és a Magyar Békekör Egyesület.
ENGLISH
Radio Maria is organising a prayerful assembly and fasting for peace on Thursday, Friday and Saturday 29 September to 1 October. The coalition is inviting people to pray for peace, and as a sign of this, to stop for a moment at 8 pm CET on all three nights, stop what you are doing and think of those suffering in war. Those who are at home at this time are encouraged to place a candle in their window. 

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Válasszon nyelvet (choose your language) ! *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Mariaradio.hu. Report Abuse