Umrežavanje u Velom Ižu

Prijavi se i sudjeluj na umrežavanju i dijeljenju iskustva rada na otocima koja će se održati od 1. do 4. prosinca 2023. godine u prostoru društveno-kulturnog centra Školj u Velom Ižu u okviru projekta “Live on the island” financiranog sredstvima Europske unije iz Erasmus+ programa. 

Na Ižu želimo stvoriti mjesto susreta, edukacije, osobnog i kolektivnog razvoja, a ovo događanje ima za cilj uspostaviti temelj za zdrav rast i razvoj otoka kroz dugoročno partnerstvo i osnažiti sudionike za djelovanje na otocima kroz dijeljenje iskustva i primjera dobre prakse.

Želimo uspostaviti dijalog s aktivnim dionicima na otocima i mladima za okruglim stolom i četverodnevnom programu umrežavanja kako bi se međusobno jačali, inspirirali, oplemenili i podržali u budućim inicijativama. 

Troškovi prijevoza, smještaja i prehrane za vrijeme boravka na Ižu su osigurni u okviru projekta Live on the island koji je sufinanciran sredstvima Europske unije kroz Erasmus+ program.


Planiran je dolazak u Veli IŽ 30. studenog, a odlazak 5. prosinca.

Program će trajati 4 dana i bilo bi nam drago da sudjelujete na programu sva četiri dana, no razumijemo ako zbog unaprijed planiranih obveza ne možete sudjelovati u punom programu, stoga je moguće sudjelovati i samo na određenim danima kada vam odgovara. Svakako to navedite u prijavnici.

Zbog ograničenog broja smještajnih kapaciteta u navedenom periodu u mogućnosti smo primiti do 2 osobe iz svake organizacije. U slučaju da postoji veći interes, a možemo primiti više od dvije osobe, pravovremeno ćemo vas kontaktirati po iskazanom interesu.


Kada?
1. - 4.12.2023.

Gdje?
DKC Školj
Veli Iž

Rok za prijavu je utorak 31. listopada 2023. godine do 23:59 sati.

Aktivnost umrežavanja je organizirana u okviru projekta Live on the island koji je sufinanciran sredstvima Europske unije iz Erasmus+ programa. Ovaj poziv odražava stajalište autora i Komisija se ne može smatrati odgovornom pri uporabi informacija koje se u njoj nalaze.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Udruga Prizma. Report Abuse