CONNECTA ITS под-проект - Прашалник
Целта на овој проект е да обезбеди стратешка рамка за распоредување на Интелигентни транспортни системи (ERMTS, ITS, RIS, VTMIS, е-товар) и ИТ систем (е-документи, интерфејси итн.) Во Југоисточна Европа преку насочени акциони планови за секој мод и нивните интерфејси, кон зајакнување на транспортните текови во регионот и интеграција на сите видови на транспорт како и другите јавни системи (царината, граничната полиција итн.).

Целта на ова истражување е да ги подобри резултатите од дискусиите со релевантните засегнати страни, исто така слушајќи ги потребите на корисниците, пошироката деловна заедница и општеството, во врска со нивните аспирации и очекувања за распоредување на ИТС во регионот.

Ви благодариме што одвоивте време да учествувате во нашата анкета и да придонесеме за нашите проектни задачи.

За било какво појаснување , можете да контактирате со marios.domoxoudis@gmail.com.

На крај, нагласуваме дека вашите приватни податоци нема да бидат објавени во ниедна форма на резултати или извештај.

Детали за корисникот/компанијата/учесникот
Име и презиме *
Your answer
Име на организацијата *
Your answer
Email *
Your answer
Телефонски број *
Your answer
Дали одговарате како
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms