Anmälan funktionär Internationella Träffen i Lidköping 16-21/8
Välkommen som funktionär på H-DCS Internationella Träff 2017!

Att jobba som funktionär på träffen ger dig en oförglömlig upplevelse. Du får möta förväntansfulla hojåkare som kommer till träffen, jobba i ett team med andra härliga frivilliga medlemmar, vara med och påverka hur besökarna upplever träffen och framför allt - KÄNNA ATT DU GÖR NYTTA OCH BEHÖVS för att klubben skall kunna klara av ett så stort arrangemang som INTERNATIONELLA TRÄFFEN!

Efter att du fyllt i anmälningsformuläret kan du titta på hur anmälningarna är fördelade på de olika tiderna/arbetspassen. Du kan sedan gå tillbaka och ändra dina svar och hoppa in på ett arbetspass där det saknas bemanning. Vi försöker i möjligaste mån tillgodose dina önskemål men förbehåller oss rätten att flytta på funktionärer till områden som har lite bemanning.

Du anmäler dig till ditt arbetspass i kansliet och får din crew-tröja (vid fler än 1 pass). Du får då också en matbiljett. Om du arbetat ett natt och ett dagpass eller 3 dagpass så får du tillbaka din betalda träffentré.

Vi återkommer med mer detaljer om funktionärsinsatserna ock du är alltid välkommen att skicka ett mail till bemanningsansvarige med synpunkter och önskemål.

Vi är tacksamma om du fyller i ansökan senast 31 maj så vi hinner planera.

Vi ses på träffen!
Ingvar Lidholm/bemanningsansvarig Internationella Träffen 2017
E-post: internationella@hdcs.se
Mobil: 0705 82 57 03

Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms