Melaveikot ry - Jäsenhakemus
Haen pääsyä Melaveikot ry:n jäseneksi. Sitoudun noudattamaan seuran ohjeita, sääntöjä, seuran kokousten päätöksiä ja hallituksen määräyksiä. Suostun siihen, että jos en ole suorittanut maksujani seuralle viimeistään seuraavan vuoden jäsenmaksujen eräpäivään mennessä, saa seura pidättää vajalla säilyttämäni omaisuuden siihen saakka, kunnes erääntyneet maksut on suoritettu. Ellei laiminlyötyjä maksuja kohtuullisessa ajassa suoriteta, saa seura niiden kattamiseksi harkintansa mukaan joko myydä tai ottaa seuran omaan käyttöön vajalla säilyttämäni edellä mainitun omaisuuden. Suostun siihen, että lomakkeen tiedot tallennetaan seuran jäsenrekisteriin.

Jos minulla ei ole suosittelijajäsentä Melaveikot ry:ssa, sitoudun käymään melonnan peruskurssin, jos en voi osoittaa käyneeni vastaa kurssia jossain muualla. Sitoudun antamaan näytön melontataidostani uuden jäsenen perehdytystilaisuudessa.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Etunimet *
Merkitse kutsumanimen eteen tähti *
Sukunimi *
Arvo / ammatti *
Syntymäaika *
Syntymäaika tarvitaan iän alaikäisyyden tunnistamiseen, pyöreiden merkkipäivien muistamiseen, mahdolliseen ulkoisen palkitsemisen hakemiseen sekä seuratoiminnan kohderyhmien tunnistamiseen.
Syntymäpaikka *
Liittyy mahdollisiin palkitsemishakemuksiin ja melontataustan arviointiin
Osoite *
Postinumero ja postitoimipaikka *
Puhelinnumero(t) *
Sähköpostiosoite *
Melontakokemuksen kuvaus *
Aikaisemmat melontaseurat
Hakijalle välttämättömät palvelut
Jos rastitat jonkin kohdan, jäsenhakemuksesi on ehdollinen ja käsitellään vasta, kun tarvittavien resurssin saatavuus on varmistettu
Suosittelija 1
Nimi, puhelin, sähköposti
Suosittelija 2
Nimi, puhelin, sähköposti
Haluan liittyä seuran WhatsApp-ryhmään
Saat palvelun avulla pikavastauksia kysymyksiisi, vinkkejä ja apua ongelmatilanteisiisi. Hallitus informoi aktiivisesti jäsenistöä kiinnostavista tapahtumista ja uusista asioista.
Jäsenhakemuksen käsittely
Suosittelijoihin ollaan yhteydessä ennen jäsenhakemuksen käsittelyä Melaveikot ry:n hallituksessa. Sähköpostikäsittelyn maksimikesto 2 viikkoa. Kiireellisissä tapauksissa lähetä sähköpostia: hallitus.melaveikot@gmail.com
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy