Melaveikot ry - Jäsenhakemus
Haen pääsyä Melaveikot ry:n jäseneksi. Sitoudun noudattamaan seuran ohjeita, sääntöjä, seuran kokousten päätöksiä ja hallituksen määräyksiä. Suostun siihen, että jos en ole suorittanut maksujani seuralle viimeistään seuraavan vuoden jäsenmaksujen eräpäivään mennessä, saa seura pidättää vajalla säilyttämäni omaisuuden siihen saakka, kunnes erääntyneet maksut on suoritettu. Ellei laiminlyötyjä maksuja kohtuullisessa ajassa suoriteta, saa seura niiden kattamiseksi harkintansa mukaan joko myydä tai ottaa seuran omaan käyttöön vajalla säilyttämäni edellä mainitun omaisuuden. Suostun siihen, että lomakkeen tiedot tallennetaan seuran jäsenrekisteriin.

Jos minulla ei ole suosittelijajäsentä Melaveikot ry:ssa, sitoudun käymään melonnan peruskurssin, jos en voi osoittaa käyneeni vastaa kurssia jossain muualla. Sitoudun antamaan näytön melontataidostani uuden jäsenen perehdytystilaisuudessa.

Email address *
Etunimet *
Merkitse kutsumanimen eteen tähti *
Your answer
Sukunimi *
Your answer
Arvo / ammatti *
Your answer
Syntymäaika *
Syntymäaika tarvitaan iän alaikäisyyden tunnistamiseen, pyöreiden merkkipäivien muistamiseen, mahdolliseen ulkoisen palkitsemisen hakemiseen sekä seuratoiminnan kohderyhmien tunnistamiseen.
Your answer
Syntymäpaikka *
Liittyy mahdollisiin palkitsemishakemuksiin ja melontataustan arviointiin
Your answer
Osoite *
Your answer
Postinumero ja postitoimipaikka *
Your answer
Puhelinnumero(t) *
Your answer
Sähköpostiosoite *
Your answer
Melontakokemuksen kuvaus *
Your answer
Aikaisemmat melontaseurat
Your answer
Hakijalle välttämättömät palvelut
Jos rastitat jonkin kohdan, jäsenhakemuksesi on ehdollinen ja käsitellään vasta, kun tarvittavien resurssin saatavuus on varmistettu
Suosittelija 1
Nimi, puhelin, sähköposti
Your answer
Suosittelija 2
Nimi, puhelin, sähköposti
Your answer
Haluan liittyä seuran WhatsApp-ryhmään
Saat palvelun avulla pikavastauksia kysymyksiisi, vinkkejä ja apua ongelmatilanteisiisi. Hallitus informoi aktiivisesti jäsenistöä kiinnostavista tapahtumista ja uusista asioista.
Jäsenhakemuksen käsittely
Suosittelijoihin ollaan yhteydessä ennen jäsenhakemuksen käsittelyä Melaveikot ry:n hallituksessa. Sähköpostikäsittelyn maksimikesto 2 viikkoa. Kiireellisissä tapauksissa lähetä sähköpostia: hallitus.melaveikot@gmail.com
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service