Formular de înscriere Centrul de Voluntariat Brașov
Centrul de Voluntariat Brașov (CVBV) este un proiect în cadrul Asociației pentru Integrare Socială și Protecția Mediului Feed-Back Brașov (ApIS PM Feed-Back), ONG înființat în anul 2004 de un grup de tineri.
CVBV a fost fondat în anul 2008 și este localizat la Centrul de Tineret Brașov, Aleea Șuișul Castelului nr. 1-3 (sub Tâmpa). Acest proiect are ca scop promovarea voluntariatului în comunitatea brașoveană și are 2 direcții: facilitează accesul voluntarilor la oportunitățile de voluntariat propuse de ONG-urile din Brașov și organizează activități de voluntariat și activități de educație non-formală.
În cei 11 ani de activitate, echipa CVBV a fost implicată în numeroase programe, proiecte și activități din domenii diferite: social, protecția mediului, cultural, civic, sportiv, implicând peste 500 de voluntari.

Prin completarea formularului următor, îți dai acordul ca datele tale de contact să fie colectate și stocate de CVBV/ApIS PM Feed-Back conform prevederilor Regulamentului UE 2016/679 (conform secțiune finală formular).
Nume, prenume *
E-mail *
Telefon: *
Data naşterii: *
MM
/
DD
/
YYYY
Ocupația(facultativ):
Tip de voluntariat dorit: *
Required
Doriți să faceți parte din echipa de coordonare? (Acest lucru presupune participarea la întâlnirile lunare față în fața și online, colaborarea cu ceilalți membri ai echipei, inițierea unor activități, coordonare, participarea la luarea deciziillor strategice, reprezentarea la nivel local, național și internațional etc.) *
Daca dorești să faci alte precizări
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy