Megcsináltam a 21 Napos Scrap Tréninget
A kihívás leírását itt találod:
https://www.facebook.com/groups/Scrappelek/permalink/1263216810476161/

Ha belevágtál, és becsülettel mind a 21 napot végig alkottad, és a Scrap(p)elek csoportban minden nap posztoltál fotót ÉS leírást, hogy aznap milyen tevékenységet végeztél az emlékmegőrzésed érdekében, akkor te is nyertél!

GRATULÁLOK!

Többek között azt, hogy ezzel a 21 nappal jó eséllyel közelebb kerültél ahhoz, hogy a scrapbookozás az életed rutinszerű részévé váljon.
Emellett a kihívás kezdeményezőjétől egy kis Scrapfellow meglepiben is részesülsz, melyet a következő vásárlásod alkalmával, vagy a következő KitKlub csomagod postázásval juttatunk el hozzád. (Postázás kezdete 2018. 07.10.)

A kihívás sikere miatt úgy döntöttem, hogy 2018-ban az ajándékot folyamatosan osztogatni fogjuk mindenkinek, aki az első 21 napját sikeresen végigvitte. Így tehát bátran noszogasd a barátnődet is, hogy csatlakozzon bármikor a 21 napos mozgalmunkhoz. Az idei utolsó postázás 2018. december 10. lesz, tehát ennek megfelelően legkésőbb novemberben neki kell rugaszkodni, hogy az időbe beleférjen.

Ahhoz, hogy az ajándék mini készletet megkaphasd szükségszerű, hogy beazonosíthassunk. Kérlek az alábbi pár adatot add meg az űrlapon az egyszerű azonosítás miatt.

Csak email címet (ez feltétlenül egyezzen meg azzal az email címmel, amivel vásárolni szoktál az Scrapfellow oldalon)
és egy linket kérünk a saját 21napos ScrapTréning posztodhoz. A saját #21naposscraptréning posztodnál kattints a dátumra, majd másold ki azt a hosszú URL-t és másold ide az űrlapba, így mi is megtaláljuk, és ellenőrízni tudjuk, hogy valóban végigcsináltad.
A nyeremény postázásához szükséges adatokat a vásárlás folyamán fogod megadni.

Email address *
#21naposscraptréning posztod URL-je *
Milyen személyes tapasztalatod van, mit tanultál a 21 napos scrap tréning során, amit másokkal is megosztanál?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service