Nationale RPA Monitor
Welkom bij de Nationale RPA Monitor 2020!

De Nationale RPA Monitor is een landelijk onderzoek naar de mate van adoptie van Robotic Process Automation (RPA) in Nederland. RPA Experts voert dit onderzoek uit onder ruim 1.000 respondenten. Op basis van deze gegevens verkrijgen wij een beeld van de stand van RPA in Nederland. Er wordt op geen enkele wijze vertrouwelijke informatie naar buiten gebracht. Meer informatie kan gevonden worden op: https://rpaexperts.nl/

Meedoen?
Iedereen die zich binnen organisaties bezighoudt met processen kan meedoen aan dit onderzoek. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 8 minuten. Als je deelneemt aan de Nationale RPA Monitor 2020, maak je kans op één van de drie trainingen voor de hele afdeling t.w.v. 2000 euro per training. De winnaars hebben keuze uit: een RPA training van RPA Experts, een Lean Six Sigma training van Bureau Tromp of een Agile training van Agile Scrum Group.

De resultaten ontvangen?
Ben je benieuwd naar de resultaten? Laat je gegevens achter en wij sturen je een uitgebreid e-book met alle resultaten. Door je gegevens achter te laten maak je ook kans op één van de drie trainingen.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy