Nominalizare profesori - Gala Profesorului Bologna 2020
Ajunsă la a XIII-a ediție, GALA PROFESORULUI BOLOGNA, proiect de tradiţie al Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR), se va desfăşura anul acesta la București. Cu rolul de a îmbunătăţi sistemul de învăţământ superior din România, premiem și promovăm profesorii ce formează generaţii, reprezintă adevărate valori şi conturează modele pentru studenţi.

Ai un profesor care te inspiră?
Acum ai ocazia să-ți arăți recunoștința față de acesta. Prin simpla completare a formularului, va avea șansa, în urma evaluărilor, să primească distincția „Profesor Bologna”, oferită cadrelor didactice de către studenți în semn de recunoștință și gratitudine.

Datele cu caracter personal înscrise în acest formular vor fi colectate și utilizate în conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) 679/2016 (GDPR), doar pentru nominalizarea profesorilor în cadrul proiectului și eventualele clarificări cu privire la programul acestuia.
Am înțeles și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal din acest formular în vederea nominalizării profesorului în cadrul proiectului „Gala Profesorului Bologna” *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of ANOSR. Report Abuse